Ana SayfaDedikoduSurvivor Nagihan'ı Görenler Tanıyamadı!

İlgili Postlar

Survivor Nagihan’ı Görenler Tanıyamadı!

Survivor Nagihan’ın İnanılmaz Değişimi! Başka Biri Oldu

Survivor’dan döndükten sonra kocası tarafından aldatıldığı haberiyle sarsılan Nagihan Karadere, akıllarda kalan görüntüsünden tamamıyla sıyrıldı. Nagihan Karadere, son zamanların en çok konuşulan milli sporcularından biri oldu. Survivor’da kendinden emin ve sert tavırlarıyla dikkat çeken atlet Nagihan Karadere, ada yaşantısı ve yarışlarda olan başarısıyla hafızalara kazınmıştı. Survivordan döndükten sonra aldatıldığı ortaya çıkan Nagihan Karadere kötü günlere sünger çekip sadece kendiyle ilgilenmeye başlamış gözüküyor.

Survivor Bitti Başka Biri Oldu

Yarışmanın en hırslı yarışmacılarından biri olan yarışma boyunca bir çok kişi tarafından takip edilen Nagihan Karadere Kıbrıs’taki çeyrek finalde beşinci oldu.Yarışma boyunca zorlu şartlardan olsa gerek bakımsız ve yaşından daha büyük gözüken Nagihan Karadere öyle olmadığını gerçek hayatında kanıtladı.Ada yaşantısı bittikten sonra da gündeme gelen Nagihan Karadere, zorlu ada şartlarını atlattıktan sonra bakıma girerek saçlarını uzattı ve sarı olan saçlarının rengini daha da açtırdı ve görenlerin onu tanıyamayacağı hale geldi.

Eşi Uğur Gökçe’nin çıplak fotoğraflarının internete düşmesi ile aldatıldığı ortaya çıkan ve boşanacağı konuşulan Nagihan’ın bundan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu…

İşte Nagihan’ın son hali;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler