Ana SayfaDedikoduSurvivor Elif'in Şok Fotoğrafları!

İlgili Postlar

Survivor Elif’in Şok Fotoğrafları!

Survivor Elif’in Şok Fotoğrafları!

Survivor’dan elenen Elif’in vücut geliştirme şampiyonasındaki fotoğrafları ortaya çıktı. Elif’in inanılmaz vücudunu görenler “Bu halini Acun bile görmemiştir.” diye yorumda bulundu.TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın başarılı kadın yarışmacılarından Elif Şadoğlu finale az bir süre elenmişti. Ada yaşantısında oldukça başarılı olan Elif,yarışmalarda da çok başarılı oldu.Dobralığıyla dikkat geçen ve oldukça sevilen Elif, Avrupa Vücut Geliştirme şampiyonu olduğu zamanki fotoğrafları çıktı. Fotoğrafı görenler “Bu hallerini Acun bile görememiştir” diye yorumda bulundu.

2014 Yılında Fitness Şampiyonu Oldu

Altı çocuklu bir ailenin 5 kızından biri olan Elif Şadaoğlu, babasını 2 yıl önce kaybetti. Elif, 2014 yılında TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu. 2016 Dünya şampiyonu ve 2016 Avrupa şampiyonu dereceleriyle dikkat çekti. Elif diğer spor dallarından voleybol, yüzme, hentbol ve atletizm de yapıyor. Survivor hayatıyla dikkat çeken Elif, gerçek yaşantısıyla da çok başarılı olduğu ortada.

Vücut geliştirme zamanlarındaki fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra hayranları büyük şoka uğradı. Fotoğraflara “bunları Acun görmemiştir” gibi yorumlar yapıldı.

İşte Elif’in o fotoğrafları:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler