Ana SayfaÜnlülerCaner Ve Berke Umre’ye Gitti

İlgili Postlar

Caner Ve Berke Umre’ye Gitti

Esra Erol’da hayatının aşklarına arayan ve sonrasında evlilik yoluna giderek oldukça destek gören Caner ve Berke çiftinin umreye gittiği öğrenildi.

Özellikle Türkiye’de izdivaç programlarının öncülerinden olan bir programda yer alarak Tülin ve Caner aşkı olarak tüm Türkiye’de tanınan ve daha sonrasında mutlu sona ulaşamayan Caner, evlilik şansını yeniden televizyonlarda aradı. Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılarak bu konuda yeniden evlilik hayatının aşkı ile tanışmak istediğini söyleyen Caner, Berke ile uzun zamandan beri bir ilişki içerisindeydi.

Mutlu Son!

Çift ilişkilerini evlilik ile taçlandırmak isterken, milyonlarca kişiyi önünde yapılan tören ile birlikte Caner ve Berke dünya evine girdi. Özellikle Caner’in ilk olarak programa katıldıktan sonra reklam dedikodularının gündeme gelmesi oldukça tartışılmıştı. Fakat Caner, Berke ile olan ilişkisini evlilik ile devam ettirerek reklam olmadığını da herkese kanıtlamış oldu.

Evlilik sonrasında eşiyle Umre ziyaretine giden Caner, buradan çektiği video ve fotoğraflar ile sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine haberdar etmeye devam ediyor. Özellikle Berke ile evlilik kararı almadan önce tek başına Umre’ye giden ve Umre’de kaldığı süre boyunca gördüğü rüyada evlendiğini gördüğünü söyleyen Caner, bu rüyadan etkilenerek evlilik yoluna gitmişti.

Berke ile umreye gittiğini belirten Caner, “İnşallah bir sonraki ziyaretlerimiz çocuklarla olur” diyerek çocuk isteklerinin de müjdesini vermiş oldu. Caner ve Berke’nin paylaştığı bu fotoğraflar Özellikle sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler