Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan Yasak Gelirse Başka Program Yapacak!

İlgili Postlar

Seda Sayan Yasak Gelirse Başka Program Yapacak!

Evlilik programlarının efsane isimlerinden olan Seda Sayan, programlara gelebilecek yasak hakkında açıklama yaptı.

Özellikle son dönemlerde en çok merak edilen konuların başında evlilik programlarının yasaklanıp yasaklanmayacağı yer alıyor. Bu konuda özellikle son KHK’ler ciddi bir spekülasyon yarattığından dolayı sektördeki tüm isimler de açıklama yapma gereği duydu.

Yeni Alternatifler Bulacak!

Seda Sayan yaptığı açıklamada yasağını gelmesi halinde alternatiflere yöneleceğini ve farklı formatlar ile ekranlarda olmaya devam edeceğini duyurdu. Şu an için durumun ne olduğunu net olarak bilmediğini de ekleyen Seda Sayan, kesin kararın verilmesinin ardından bu konuda gerekli işlemleri yapabileceğini söyledi.

RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya’nın “İstemiyoruz” açıklamasını değerlendiren Sayan, yasak konması halinde ciddi bir gelirden de mahrum kalacak. Öyle ki bölüm başı 150 bin TL’ye varan ödemelerin yapıldığı sektörde, ciddi gelir kaybı yaşanabilir. En çok kazanan isimlerin başında geldiği tahmin edilen Seda Sayan’ın ise yasak gelse dahi farklı programlardan aynı ücretleri alabilmesi mümkün.

Sahnelere Dönebilir!

Seda Sayan yaptığı açıklamalarda aynı zamanda sahnelere de dönüşün sinyalleri verildi. Öyle ki Seda Sayan Ayla Çelik ile birlikte mekanda sahne almıştı. İki isim, aynı zamanda farklı albüm projeleri üzerinde de uzun zamandan beri çalışmalarını sürdürüyordu. Bu bakımdan gelecekte televizyon dünyasının yanı sıra Seda Sayan’ın sanat dünyasında çok daha etkili olması ve yeniden sahnelere dönmesi de görülebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler