Ana SayfaÜnlülerBritney Spears'ın Ünlü Yeşil Şemsiyesi Satılıyor

İlgili Postlar

Britney Spears’ın Ünlü Yeşil Şemsiyesi Satılıyor

2007’de gazetecilere saldıran ve tüm dünyada geniş bir yankı uyandıran olayda Britney Spears oldukça dikkat çekmişti. Şimdi ise sanatçının saldırıda kullandığı yeşil şemsiyesi açık arttırma ile satışa çıkarılıyor.

2 Aralık 1981 yılında doğan ABD’li ünlü popçu Britney Spears 2004’de dansçı Kevin Federline ile dünya evine girmişti. Ünlü popçunun evliliğinden 2005’de Sean Preston, 2006’da Jayden Jamesi isimli iki çocuğu olmuştu. Spears’ın dansçı Federline ile olan evliliği çok uzun sürmedi. Çift yollarını ayırmaya karar verdiği gibi 2007’de evliliklerini sonlandırdı. Çocuklar ise iki eş arasında yaşamına devam ediyor.

Sorunlu Dönem Başladı!

Britney Spears eşiyle yollarını ayırdıktan bir dönem sonra bunalıma girdi ve ruhsal sorunlar yaşamaya başladı. Hatta bu arada saçlarını bile kazıtmıştı. Popçunun yaşadığı ruhsal sorunları skandal olarak gündeme gelmeye başlayınca tedavi görmek için bir rehabilitasyon merkezine yattı. 2007 yılında tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinden kaçan Spears, çok konuşulur bir olayla gündeme oturmuştu.

Şemsiye İle Kovaladı!

Ünlü popçu boşandığı eşi Kevin Federlinen’in evine öfkeli bir şekilde gitmiş, kapı açılmayınca öfke krizlerine girmişti. Arabadan aldığı şemsiyeyle kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmıştı. Öfkesini yenemeyen sanatçı, ardından arabalarını tekmeleyip şemsiye ile camlarını kırmaya çalışarak iyice kontrolünü kaybetmiş ve bu skandal haberler dünya gündemine oturmuştu.

ABD’li şarkıcının bu halini görüntülemeye çalışan ve saldırıya maruz kalan fotoğrafçı Daniel Ramos, o dönemin meşhur yeşil şemsiyesini satmaya karar verdiğini açıkladı. Açıklamaya göre elde edilen gelirin yarısı Spears’ın isteği doğrultuda bir hayır kurumuna bağışlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler