Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Aşkında İlk Adım Kimden Geldi?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Aşkında İlk Adım Kimden Geldi?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında yaşanan ilişki son dönemlerin gündem konularından birisi olurken, aşkla ilgili bilinmeyenler de ortaya çıkmaya başladı.

Hülya Avşar’a Katıldı!

Star TV’de Hülya Avşar’ın sunmaya başladığı yeni programın ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu. Hülya Avşar’ın sorularına açık yüreklilikle yanıt veren Acun Ilıcalı, özellikle Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı hakkında merak edilenleri açıkladı.

Bugüne kadar gündeme gelmeyen ve dillendirilmeyen detayları aktaran Acun Ilıcalı, teklifi kendisinin yaptığını söyledi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ilişkinin Acun Ilıcalı tarafından yapılan girişim ile birlikte başlarken, özellikle Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’nı ikna etmek için uğraştığı öğrenildi.

Bilinenler Yanlış!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ilişkisi için bilinenlerin yanlış olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, teklif eden tarafın kendisi olduğunu özellikle anlattı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın kendisinden hiçbir zaman ilişki adına bir talebinin olmadığını söyledi. Ilıcalı, gündemde bu konuların çok yanlış yansıtıldığını ve sanılan gibi bir olayın olmadığını söyledi.  Şeyma Subaşı’nın Instagram dünyasını da değerlendiren Acun Ilıcalı, kendisini başarılı bulduğunu ve orada farklı bir dünyanın kurulduğunu söyledi.

Ilıcalı yaptığı açıklamalarda bu açıklamaları ilk defa yaptığını söylerken, başka bir yerde bu tip açıklamalar yapmayacağını söyledi. Ilıcalı tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’na yaptığı teklif yer aldı. Şeyma Subaşı ise bu konular ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler