Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Kıyafeti Çalıntı Değil

İlgili Postlar

Beren Saat’in Kıyafeti Çalıntı Değil

Beren Saat’in katıldığı ödül törenindeki kıyafeti oldukça konuşulmuştu. Tören sonrasında özellikle kıyafetin çalıntı olduğuna dair iddiaların gündemde yer alması güzel isim için prestij adına oldukça önemliydi. Konuyla ilgili Beren Saat herhangi bir açıklama yapmasa da kıyafetin tasarımcısı Özge Masur açıklama yaptı.

Beren Saat’in Kıyafeti Çalıntı Değil!

Beren Saat’in kıyafeti için tasarımcı Özge Masur tarafından yapılan açıklamalarda kıyafetin çalıntı olmadığı belirtildi. Çalıntı iddialarını net bir dille yalanlayan tasarımcı, iki elbise arasında hiçbir benzerliğin olmadığını söyledi.

GQ Türkiye Törenine Katılmıştı

Beren Saat giydiği kıyafeti ile GQ Türkiye Men of the Year ödül töreninde görülmüştü. Geceden daha çok Beren Saat’in kıyafeti konuşulurken, kısa süre içerisinde kıyafetin çalıntı olduğunda dair iddialar da gündemde yer almaya başlamıştı. Beren Saat’in kıyafeti Altın Kürede Haile Steinfeld tarafından giyilen kıyafetle benzetilmişti.

Tasarımcı Son Noktayı Koydu

Özge Masur’un yaptığı açıklamalar kıyafet üzerindeki tartışmalara da son noktayı koydu. Çok net bir şekilde kendini ifade eden tasarımcı, kıyafetin tasarımında esinlenme ya da çalıntı gibi bir durumun olmadığını ve olamayacağını söyledi.

1950 ve 1960’lı yılların tasarımlarına bakılmasını isteyen tasarımcı, benzer tasarımların o yıllarda çok moda olduğunu ve incelendiği takdirde çok net bir şekilde görülebileceğini söyledi. Tasarımı klasikleşmiş ve çok sık kullanılan bir kup olarak değerlendiren tasarımcı, Beren Saat’in kıyafeti için de sadece dönem modasının göz önünde bulundurulduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler