Ana SayfaDedikoduRüzgar Erkoçlar nişanlandı...

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar nişanlandı…

Sevgililer Günü’nde sevgilisi Tuğba Beyazoğlu’na evlilik teklifi eden Rüzgar Erkoçlar, evlilik yolunda ilk adımı attı. Erkoçlar sevgilisi, ailelerinin eşliğinde nişan yüzüklerini taktı. Nişandan ilk kareleri, ünlü oyuncunun kayınçosu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek erkek olan ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Tuğba Beyazoğlu ile nişanlandı. Kız evinde gerçekleşen nişan töreninden ilk kareleri, Rüzgar Erkoçlar’ın kayınçosu ve spor hocası Tugay Beyazoğlu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Tugay Beyazoğlu, paylaşımlarına “Bir ömür boyu mutlulukları”, “Mutlu ol benim güzeller güzeli canım kardeşim” gibi yorumlar yaparak kardeşi Tuğba Beyazoğlu ve nişanlısı Rüzgar Erkoçlar’a mutluluklar diledi.

Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu bir süredir aşk yaşıyor. Erkoçlar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Tuğba Beyazoğlu’na sürpriz bir parti ile evlenme teklifi etti. Sevgilisinden “evet” yanıtını alan Erkoçlar, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüklerini taktı. Ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, 2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olmuştu. Şimdi de evlilik yolunda ilerliyor.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler