Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Annesi Yurt Müdürü Çıktı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Annesi Yurt Müdürü Çıktı!

Küçük yaşına rağmen sahne aldığı yerler nedeniyle oldukça eleştirilen Aleyna Tilki’nin annesi hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.1 AN TV’nin magazin programı 1 AN’DA MAGAZİN adlı programda ortaya çıkan bu durum, bir anda Aleyna Tilki’nin yeniden gündeme gelmesini sağladı. Programda Cem Aydınlı ve köşe yazarı Oğuzhan Toracı tarafından paylaşılan bilgilerde Aleyna Tilki’nin annesinin bir yurtta müdür olarak görev yaptığı belirtildi.

Ailesi De Eleştirilmişti!

Aleyna Tilki’nin küçük yaşına rağmen içkili ortamlarda ve gay barlarda sahne alması özellikle ailesinin böyle bir duruma nasıl izin verdiğinin sorgulanmasına neden olmuştu. Genç kızı korumak adına aile özellikle ilk dönemlerde tartışmaların ana odağında olurken, annesi Havva Tilki’nin yurt müdürü olduğunun öğrenilmesi, eleştirilerin daha artmasını sağladı.

Yurtta öğrencilerin korunması noktasında en etkili isim olan Havva Tilki’nin kendi çocuğunun barlarda sahne almasına izin vermesi, programda da eleştirildi. Programda açıklama yapan Oğuzhan Toracı, 18 yaşından küçüklerin giremediği bir ortamda Aleyna Tilki’nin aktif bir şekilde yer almasına karşı olduğunu söyledi. Toracı özellikle ilk dönemlere yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirtti. Halk konseri ya da farklı kültür merkezlerindeki etkinliklere Aleyna Tilki’nin katılmasında herhangi bir sakınca olmadığını söyleyen Toracı, özellikle bu tepkilerin amacının Aleyna Tilki’yi korumak adına olduğunu belirtti.

Birçok çocuğu, annesinin yurt müdürü olan Havva Tilki’ye emanet ettiğini vurgulayan Toracı, yaptığı bu açıklama ile birlikte bugüne kadar gündeme gelmeyen bir olayın da öğrenilmesini sağladı.

https://www.youtube.com/watch?v=s2xFRlCcT-8

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler