Ana SayfaÜnlülerAyşe Ersayın Aramızdan Ayrıldı

İlgili Postlar

Ayşe Ersayın Aramızdan Ayrıldı

Ayşe Ersayın geçirdiğini bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sevenlerini, yakın dostlarını çok üzen bu talihsiz ve beklenmedik ölümü özellikle de canım ciğerim dediği Ajda Pekkan’ı çok üzdü.

Geçtiğimiz gün cenazesi Eren Köy Galip Paşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Merdiven Köy Mezarlığı’nda defnedildi. Ünlü isim bu tüm sevenlerine veda etti.

Ajda Pekkan Çok Üzüldü

Bir hayli üzgün olan can dostu Ajda Pekkan “Ölümüne inanamıyorum, bir akşam önce beraberdik ve film izlemiştik. O hepimizin Ayşe’siydi hepimizin başı sağ olsun” diyerek ne kadar üzgün olduğunu dile getirdi.

Ayşe Ersayın’ın cenaze törenine sanat camiasından pek çok isim katıldı ve Ersayın’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Şarkıcı Hüner Coşkuner, “30 yıllık arkadaşımdı. Çok büyük bir insanı kaybettik. Çok merhametli çok sevecen güler yüzlü kimseyi kırmayan etrafına neşe saçan bir insandı. Dert bende Derman sende klibini çekmiştik ve hiç birbirimizi kırmadık incitmedik” diyerek üzüntüsünü belirtti. Törende bulunanların arasında Gülben Ergen, Ezgi Mola, Behzat Gerçeker, Ömür Gedik ve Ayşegül Aldinç de yer aldı.

En Büyük Dayanağımı Kaybettim

Ersayın’ın yeğeni Ali Sabri Söğüt yaptığı açıklamada Ersayın’ın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Ayşe Ersayın için hayattaki en büyük dayanağım diyen Ali Sabri Söğüt, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden birisinin Ayşe Ersayın olduğunu söyledi.

Kalp Rahatsızlığı Vardı

Sağlık sorunları çok fazla gündeme gelmeyen Ayşe Ersayın’ın kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Bu rahatsızlık nedeniyle ameliyat olacağı belirtilen Ayşe Ersayın’ın vücudu daha fazla direnemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler