Ana SayfaÜnlüler5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Sahiplerini Buldu

İlgili Postlar

5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Sahiplerini Buldu

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Sihirli Mikrofon Radyo ödülleri sahiplerini buldu. Geceye katılan ünlüler,  Oscar törenine gider gibi özenirken, etkinlikte oldukça ilginç anlar yaşandı.

Ödüller Sahiplerine Verildi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede 5. Sihirli Mikrofon Radyo ödülleri töreninde sahiplerini buldu. Radyoculuk sektörüne hizmet etmek ve en başarılı radyoyu, en başarılı programı ve programcıyı seçip ödüllendirmek amacıyla yapılan tören Fatih Belediyesi tarafından organize edildi.

Fatih Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir yaptığı konuşmada ilk radyonun 90 yıl önce kurulduğunu belirtti. Sirkeci’deki büyük bir postanenin bodrum katında ilk yayın hayatına başlayan ilk radyo, Türkiye’de 90 yıl önce, dünyada ise 100 yıl öncesine kadar dayanıyor. Günümüzde hala büyük bir kitleye hitap eden radyo; iletişim, haber ve kültürel etkinlik aracı olarak yerini korumayı başarıyor.

Başkan Mustafa Demir, törene katılım oranın geçen yıllarla kıyasladığında büyük olduğunu ve yarışmada oy kullananların sayısında da ciddi bir artış yaşandığını söyledi. Bu geceyi düzenlemekte ki önemli amaçlarının olduğunu söyleyen Demir, bu konuda detayları paylaştı.

Radyoculuğu Önemsiyoruz!

Etkinliğin gerçekleşmesinde etkili olan ilk neden radyocuların bilinmesi, ikinci neden ise radyodaki seslerin tanınması ve görülmesi olduğunu söyleyen Demir, günlük yaşantımızın çoğunda radyocularlayız diyerek aslında konunun ne kadar önemli olduğunu söyledi. Gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz yaptı. Sahne şovuyla ve sunumuyla da izleyiciden tam not alan Ceyhun Yılmaz, olumlu tepkiler aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler