Ana SayfaDedikoduAdnan Oktar'ı canlandıran Şevket Hoca tacize uğradı!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ı canlandıran Şevket Hoca tacize uğradı!

Güldür Güldür’de Adnan Oktar’ı eşofmanları ile canlandıran Şevket Hoca karakteri, bir erkek konuk tarafından taciz edildi. Adnan Hoca’nın zor anları kahkahalara sebep oldu. İşte detaylar… şevket hoca Show TV ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür, yine güldürdü. Kahkahanın bir an olsun eksik olmadığı programda Adnan Oktar’ı canlandıran eşofmanlı Şevket Hoca karakteri, son skeçte erkek bir konuk tarafından taciz edildi. İşte o anlar… adnan oktar Tıpkı Adnan Oktar gibi zaman zaman stüdyoda bulunan konukları ile karşılıklı dans eden Şevket Hoca, bu skeçte yabancı konukları ile birlikte sahnedeydi. Erkek bir konuk tarafından tacize uğrayan Adnan Hoca’nın bu halleri tüm stüdyodakilerin ve ekranları başındaki izleyicilerin kahkahalara boğulmasına neden oldu.

2 YORUMLAR

  1. dekolteli hanımları din adına Allah adına ağzından köpükler saçarak eleştiren isalar müzik dinledi dans etti diye müslümanları Allah adına eleştirenler şimdi ne oldu bir elçinin öfkeyle karşıyım dediği Allahın kuran ayetiyle kesin bir yasağı olan eylemin tiyatrosuna kahkayla alkış tutuyorsunuz. hadis diye kuranı terk edenler Allahın resülü bu fiilini kim desteklerse lanet etmiş Allah ise bu fiilin yayılmasına destek olup çaba harcayanları hem dünyada hem ahirette acı bir azap hazırladığını vaad etmişken bu ne pervasızlık akla mantığa sığmıyor Allah bu fi,ili fuhuş olarak adlandırıyor elçinin kıyamet almeti olarak haber verdiği erkekler erkellerle kadınlarda kadınlarla yetinmedikçe kıyamet kopmaz deiği fiile Alkışlamayın terk edin orayı izlemeyin Çirkin utanmazlıkların (fuhşun) iman edenler içinde yaygınlaşmasından hoşlananlara, dünyada ve ahirette acıklı bir azap vardır. Allah bilir, siz ise bilmiyorsunuz. (Nur Suresi, 19) “Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz.” (Araf Suresi, 81)

  2. Adnan Oktar’ın % 1 irini bile atlatmıyor. PKK yı eleştirsinlerde, İman hakikatlerinden bahsetsinlerde, müslümanların birlik beraberliğinden bahsetsinlerde Adnan Oktar’ı taklit ettiklerini sansınlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler