Ana SayfaÜnlülerGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (24 - 30 Haziran...

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (24 – 30 Haziran 2019)

Meltem Cumbul’un Özge Ulusoy’a yaptığı gönderme ile Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (24 – 30 Haziran 2019) listesini sizler için hazırladık.

Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a Sert Gönderme!

Geçtiğimiz gün Özge Ulusoy son derece sarsıcı bir iddiayla gündeme geldi. Sosyal medyada yankı uyandıran bu haber Özge Ulusoy’un sevenlerinden ve ünlü isimlerden tepki çekti. Olay hakkında Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a sert gönderme geldi. Cumbul’un imalı paylaşımı kafaları iyice karıştırdı.

Hadise Göğüs Ucu İle Gündem Oldu

Sosyal medyada aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla yüz binlerce toplayan Hadise, son paylaşımı ile hayranları tarafından göğüs ucunun gözüktüğü konusunda uyarıldı. Bazı hayranlarının tepkisi çeken Hadise göğüs ucu ile gündem oldu.

Özge Ulusoy Twitter’da Trend Topic Oldu!

Son dönemlerde gözlerden uzak kalmayı tercih eden Özge Ulusoy Twitter’da trend topic oldu. Son dönemde aşk hayatındaki talihsizliklerle gündeme gelen başarılı sunucu ise bu konu hakkında her hangi bir yorum yapmamayı tercih etti.

“Sen Yorulma” Dedi, Ak Partili İsimlerle Fotoğrafını Paylaştı

Seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu’nu sosyal medya hesabında tebrik eden Gülben Ergen’e, Yeşim Salkım’dan olay yaratacak hamle geldi. Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in geçmiş zamanda Ak parti isimleriyle fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya bir anda ikiye bölündü. Detaylar haberimizde…

Sinem Kobal’dan annelik itirafı!

Sinem Kobal kapak olduğu ünlü bir dergiye verdiği röportajda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 3 yıl önce oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası’nda evlenen ve evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Sinem Kobal ilişkileri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Güzel oyuncu Sinem Kobal anne olmak ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Sinem Kobal’dan annelik itirafı!

Yemekteyiz’in Eski Sunucusu Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a…

Yemekteyiz’in Eski Sunucusu Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a… Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a Gönderme. Onur Büyüktopçu Seda Sayan’a ne dedi?

Demet Akalın ve Okan Kurt Fitili Ateşledi!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Demet Akalın ve Okan Kurt çifti 6 senelik evliliklerini yaşadıkları uzlaşmazlıklar nedeniyle bitirme kararı almıştı. Uzun süre yan yana gelmedikten sonra, son dönemlerde sık sık bir araya gelen Demet Akalın ve Okan Kurt fitili ateşledi.

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu bikinili fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, aktif kullandığı sosyal medya hesabı Instagram’da yayınladığı bikinili fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu bikinili fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı? Detaylar Ortaya Çıktı!

Hakan: Muhafız dizisiyle dünyanın dört bir yanında tanınmaya başlayan Çağatay Ulusoy‘un aldığı kiloların sebebi gün yüzüne çıktı. Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı? Çağatay Ulusoy aldığı kilolarla görüntülendiği zaman hayranlarını şaşkına çevirmişti.

Dizi Setinde Başlayan Aşk Bitti! Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım Boşandı!

Dizi Setinde Başlayan Aşk Bitti! Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım Boşandı! Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım Evlilikleri Hakkında Son Durum. Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım evliliklerini sonlandırdı mı? Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım boşandı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler