Ana SayfaDedikoduYemekteyiz'in Eski Sunucusu Onur Büyüktopçu'dan Seda Sayan'a...

İlgili Postlar

Yemekteyiz’in Eski Sunucusu Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a…

Yemekteyiz’in Eski Sunucusu Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a… Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan’a Gönderme. Onur Büyüktopçu Seda Sayan’a ne dedi?

TV8’de yayımlanan Yemekteyiz programının eski sunucusu Onur Büyüktopçu uzun zamandır sunuculuk yaptığı programa yeni sezonda Seda Sayan sunuculuk yapacak. Büyüktopçu Seda Sayan’ın paylaşımına yorum yaptı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve uzun zamandır sunuculuğunu Onur Büyüktopçu’nun üstlendiği programa yeni sezonda Seda Sayan sunuculuk yapacak. Sosyal medya üzerinden Seda Sayan yeni sezonun tanıtım fragmanını yayınladı. Yemekteyiz’in eski sunucusu o paylaşıma yorumda bulundu.

Ekranların sevilen yüzü Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz haftalarda ani bir kararla Yemekteyiz’in sunuculuğundan alınmış ve yerine Seda Sayan getirilmiş ve bu haberi Onur Büyüktopçu doğrulamıştı. Show TV’de yeni bir yarışma programı sunacağını duyuran Büyüktopçu, Seda Sayan’ın Yemekteyiz programının yeni sezon fragmanını paylaşması üzerine “Hayırlı olsun, harika olacağına eminim. Ama Allah kolaylık versin. Bol bol reytingler inşallah.” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler