Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Dudak Uçuklatan Stili!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Dudak Uçuklatan Stili!

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren Aleyna Tilki’nin dudak uçuklatan stili herkesi şok etti. Sınav stresi, kilo alıp vermesi ve yeni ilişkisiyle gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün sevenlerine yeni bir şarkı hazırlığında olduğunun da müjdesini vermişti. İşte haberin detayları;

“Sınav Stresinden Kilo Verdim”

Genç şarkıcı son dönemlerde aldığı kilolarla gündeme gelmiş ve sosyal medya da çok konuşulmuştu. Buna karşılık sinirlenen Tilki’nin takipçilerine ve sevenlerine olan sert tavrı ise çok eleştirilmiş genç şarkıcının tutumları sevilmemişti. Dün bir kafeden çıkarken görüntülenen Tilki, sınav stresi nedeniyle 5 kilo verdiğini ve şuan fiziğinden memnun olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki’nin Yeni Yatırımı

Aleyna Tiki’den Hayranlarına Yeni Şarkı Müjdesi

Yeni bir parça için hazırlıklara başladığını dile getiren Aleyna Tilki, bu parçasının da sözlerinin kendisine ait olduğunu dile getirdi. Ancak Tilki’nin bu açılmasında klibin Türkiye’de olması için uğraşıyorum cümlesi, sürekli yurt dışına giden genç şarkıcının projesinin, yabancı bir şarkıya mı olduğu konusunda akılları karıştırdı.

Aleyna Tilki’nin Dudak Uçuklatan Stili!

Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan Aleyna Tilki, stili ile bazen eleştirilse de genç şarkıcının tarzı sevenleri tarafından kabullenilmişti. Ancak genç şarkıcının gardırobuna harcadığı rakam dudak uçuklattı. Öğrenilene göre Aleyna Tilki’nin son fotoğrafında giydiği pantolonun değeri 9 bin 500 TL iken, üzerinde ki basic bustiyerin değeri ise 5 bin 500 TL değerinde.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki'nin Dudak Uçuklatan Stili!
Aleyna Tilki Dudak Uçuklatan Stili!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler