Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBen Fero Rap Müzikte Rekor Kırıyor!

İlgili Postlar

Ben Fero Rap Müzikte Rekor Kırıyor!

Son dönemlerin en popüler rapçilerinden biri olan Ben Fero olarak tanınan Ferit Yılmaz, gün geçtikçe daha büyük bir hayran kitlesine sahip oluyor. “3,2,1” adını verdiği bir parçayla çıkış yakalayan Ben Fero, Rap müzikte rekor kırıyor. Son klibiyle büyük bir yankı uyandıran rapçi bu durumdan memnun olduğunu dile getirdi.

Dinleyicilerden Tam Not Aldı

“3,2,1” şarkısıyla çıkış yapan Ben Fero, parçasını yayınladıktan kısa bir süre sonra yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Trap müzik alt yapısıyla çıkış yakalayan başarılı rapçinin kısa sürede elde ettiği hayran kitlesi herkesi şaşırtırken, klipleri de YouTube’da izlenme rekorları kırdı.

Hip-Hop’la Çocuk Yaşta Tanıştı

Verdiği röportajlarda Hip-Hop müzik tarzına çocukluğundan beri ilgisi olduğunu dile getiren Ferit Yılmaz, zamanla bu ilginin arttığını dile getiriyor. Arkadaşlarının desteği ile ilk şarkısını çıkaran Ben Fero, her zaman liseden beri kendi sözlerini yazdığını ve şuan da ki yükselişinden de mutlu olduğunu belirtiyor.

Ben Fero Kimdir?

Ben Fero Rap Müzikte Rekor Kırıyor!

Ben Fero albümünün popüler şarkısı olan “Demet Akalın”ın klibini geçtiğimiz gün yayınladı. Klipte Ben Fero’ya, Demet Akalın, Pascal Nouma, Berkcan Güven gibi ünlü isimlerde eşlik etti. Değişik görsel etkenlerle dikkat çeken klip YouTube’da 2 gün içerisinde 7 buçuk milyondan daha fazla izlendi. “3,2,1” klibi ise yeni bir rekor kırarak tam 52 milyon izlenme sayısına erişti. “Gönder Gelsin” parçasıyla son 10 milyon tıklanma alan Ben Fero’nun klipleri son dönemlerde en çok izlenen kliplerde zirvede yer alıyor.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler