Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'un Sürpriz Açıklaması!

İlgili Postlar

Merve Boluğur’un Sürpriz Açıklaması!

Bildiğiniz üzere ünlü oyuncu Merve Boluğur son birkaç senedir iş ve aşk hayatında sarsıntılı bir süreç atlattı. Zor dönemlerden geçen ünlü oyuncu birkaç ay önce hakkında çıkan haberlere tepki göstermiş ve bir süre basından uzaklaşmayı tercih etmişti. Uzun süredir etrafta görünmeyen Boloğur, geçtiğimiz gün bir AVM’de görüntülendi. Kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Merve Boluğur’un sürpriz açıklaması oldukça dikkat çekti.

Ailesinin Evine Taşındığı İddia Edildi

Geçtiğimiz aylarda sevilen oyuncu Merve Boluğur kendi makyaj markasını yaratmıştı. Ancak markanın beklenen ilgiyi görmemesi ve son dönemlerde ekranlarda da olmayan Boluğur’un maddi sıkıntılar çektiği ve evinin kirasını dahi ödeyemediği iddia edilmişti. Biraz kendini toparlamak için ailesinin yanına taşınacağı söylenen Boluğur ise bu iddialara bir açıklama yapmamayı tercih ederek sadece gülümseyerek tepki vermişti.

Merve Boluğur’dan Çok Konuşulacak Pişmanlık İtirafı!

Aşkta Yüzü Gülmedi

Ünlü oyuncu Merve Boluğur 2015 senesinde sevilen şarkıcı Murat Dalkılıç‘la dünya evine girmişti. Ancak ikili ilişkisini yürütemeyince 2o17 senesinde ayrılma kararı almışlardı. Ayrılığın ardından zor toparlanan Merve Boluğur, geçtiğimiz sene Hakan Sabancı ile bir ilişkiye başlamış ancak bu ilişki de 1 hafta içerisinde ihanet nediyle sona ermişti.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Merve Boluğur’un Sürpriz Açıklaması!

Son dönemlerde görüntülenmemek için özen gösteren ünlü oyuncu geçtiğimiz gün bir AVM’de kameralara yakalandı. Soru yağmuruna tutulan Merve Boluğur, kendisi hakkındaki soruları samimiyetle yanıtlayarak, şuanda proje teklifleri olduğunu, bu teklifleri değerlendirdiğini ancak netleşen bir şey olmadığını belirtti. Bunun yanı sıra çok yakında bir sürprizi olduğunu dile getiren Boluğur, sürprizle ilgili bir ip ucu vermemeyi seçti.

Merve Boluğur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler