Ana SayfaDedikoduOnun Öyküsü Bu! Tuğçe Kandemir Nasıl Ünlü Oldu?

İlgili Postlar

Onun Öyküsü Bu! Tuğçe Kandemir Nasıl Ünlü Oldu?

Onun Öyküsü Bu! Tuğçe Kandemir Nasıl Ünlü Oldu? Şarkıları milyonlar dinlenen Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir nasıl ünlü oldu?

Son yıllarda sosyal medyanın ortaya çıkışı ve gelişmesiyle insanlar kitlelere rahat ulaşabilir hale geldi. Tuğçe Kandemir de onlardan biri. Söylediği şarkının YouTube üzerinden milyonlar izlenmesiyle hayatı değişti. Bu Benim Öyküm, Yanlış, Açıldı Kapılar, Yağmur gibi şarkılara imza atan Tuğçe Kandemir nasıl meşhur oldu?

Tuğçe Kandemir kimdir?

Bu Benim Öyküm şarkısını amatörce seslendirdiği videosu YouTube üzerinde milyonlar izlendi. Ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben Bu Benim Öyküm şarkısını “İyi ki doğdun angaralı” olarak coverlayan Kandemir, sonrasında Eli Türkoğlu ile düet yaparak Bu Benim Öyküm şarkısını seslendirdi. 1 hafta gibi bir sürede 14 milyon izlenme aldı. Şu anda ise 163 milyon izlenme almış durumda.

Amatör haliyle YouTube’da 100 milyonun üzerinde izlenen ve viral olan Kandemir, Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. 1 ocak 1996 yılında Mersinde dünyaya gelen Tuğçe Kandemir’in yaşı 23’dir. Tuğçe Kandemir’in Mersinli olduğu bilinmekte. Şarkıcı kariyerine başlamadan önce özel bir okulda stajyer öğretmenlik yapmaktaydı.

Her şarkısı milyonlar dinlenen Tuğçe Kandemir tüm şarkılarını kendi yazıp bestelemiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler