Ana SayfaDedikoduMüge Boz'dan Eleştirilere Sert Tepki!

İlgili Postlar

Müge Boz’dan Eleştirilere Sert Tepki!

Uzun süredir basketbolcu Caner Erdeniz ile bir ilişki yaşayan Müge Boz 2 hafta önce dünya evine girmişti. Ancak çiftin bu mutlu haberi ardından eleştirileri de beraberinde getirdi. Kendisi ve evliliği hakkında yapılan yorumlar karşısında çok sinirlenen ünlü oyuncu Müge Boz’dan eleştirilere sert tepki geldi.

Birbirine En Çok Yakışan Çift Seçildiler

Uzun bir süredir birlikte olan Müge Boz ve Caner Erdeniz’de yurt dışında evlenen isimler arasına girdi. Barcelona’da dünya evine giren ve düğünlerinden olan fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Dünya evine giren ve mutluluğunu sevenleriyle paylaşan çiftin sevenleri ise ikili birbirine en çok yakışan çift olarak seçti.

Müge Boz Eşi Caner Erdeniz ile Tatilde!

Müge Boz’un Yeni Filmi Çok Konuşulacak

Son dönemlerde ekranlarda olmayan Müge Boz, bir filmle yeniden beyaz perdeye dönüyor. İnsanlığın sonunu getiren bir virüsün dünyaya yakılmasını ve bir mahallede geçenleri konu alan komedi türündeki filmin senaryosu, filim severleri şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Müge Boz’dan Eleştirilere Sert Tepki!

Evlendikten kısa bir süre sonra ünlü oyuncu Müge Boz‘un hamile olduğu iddiaları gündeme geldi. Buna karşılık olarak çiftin hamilelik nedeniyle evlendikleri yönünde yapılan yorumlar ise Müge Boz’u çok kızdırdı. Yaşadığı olay karşısında kayıtsız kalamayan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, bu eleştirilerde bulunanlara kalbinizi temizleyin diyerek, “Mesela sokak köpeklerini besleyin, kedilere mama verin. Bir çiçek sulayın. Gülmeyi, içten kahkaha atmayı ve birini sevmeyi deneyin. Ama insanları karalamayın!” yorumunda bulundu.

Müge Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler