Ana SayfaÜnlülerSüheyl Uygur: “Babamın Sesini Çok Özledim!”

İlgili Postlar

Süheyl Uygur: “Babamın Sesini Çok Özledim!”

Babalar gününde Konya’da özel bir etkinlikte sevenleri ile bir araya gelen Sühel Uygur özellikle Babalar Günü olması nedeniyle babasına duyduğu özlemi sevenleriyle paylaştı.

Bugüne kadarki süreç içerisinde özellikle babasının başarılarıyla her zaman övünç duyduğunu belirten Süheyl Uygur, babasının yaşamını yitirdikten sonra hayatında büyük bir boşluk olduğunu ve en çok da babasının o sesini özlediğini söyledi.

2013 Yılında Vefat Etmişti

2013 yılında yaşama vefat eden Nejat Uygur, özellikle Tüm Türkiye’nin büyük bir üzüntü yaşamasına neden olmuştu. Nejat Uygur’un geride bıraktığı çocukları uzun yıllardan beri Türkiye’nin sevdiği ve kabullendiği isimlerden birisi olurken özellikle Nejat Uygur’un vefatı sonrasında Süheyl ve Behzat Uygur daha fazla dikkat çekmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları ile oldukça dikkatleri çekmeyi Başaran Süheyl Uygur, babasının çok iyi bir tiyatro sanatçısı olduğunu söyleyerek vefatı sonrasında onun mimiklerini, gülüşlerini ve sesini çok özlediğini söyledi. Özel yaşamı ile ilgili açıklamalar da yapan Süheyl Uygur, üç kız babası olarak oldukça hareketli bir aileye sahip olduğunu ve evde otoritenin kendisi değil eşi Burçin olduğunu söyledi.

İyi baba olabilmek adına her zaman özel çaba gösterdiğini de söyleyen ünlü sanatçı, çocuklarıyla otoriter bir ilişki yerine daha çok arkadaş gibi olmayı tercih ettiğini söyledi. Özellikle dizilerde rol almayı tercih etmeyen ve bu konuda beklentileri sürekli geri çevirmek zorunda kalan Süheyl Uygur, dizide oynamayı hala düşünmediğini net bir şekilde söyledi.

“Tiyatro Önceliğim”

Özellikle dizilerin ve eğlence programlarının sanatçılar için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu söyleyen Süheyl Uygur, kendisi için tiyatronun daha önemli olduğunu ve bu nedenle önceliği her zaman tiyatroya verdiğini belirtti. Türkiye’deki oyuncuları da değerlendiren Süheyl Uygur, özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in çok önemli oyuncular olduğunu ve onları beğendiğini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler