Ana SayfaÜnlülerSongül Öden Ödülü Kaçırdı!

İlgili Postlar

Songül Öden Ödülü Kaçırdı!

Son dönemlerde çok fazla dizi projelerinde görünmeyen Songül Öden ödül kazanamadı, Sinema Yazarları Derneği tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı.

49’uncu SİYAD ödül töreni, önceki akşam gerçekleştirilirken geceye katılan Songül Öden ödül kazanamaması oldukça dikkat çekti. Dün akşam düzenlenen törende en çok dikkat çeken diğer bir detay Anayurdu filmi oldu.

Ödülleri Anayurdu Filmi Topladı

Film geceye damga vururken en iyi film, en iyi senaryo, en iyi yönetim, en iyi kadın oyuncu ve en iyi kurgu ödüllerini film kazandı ve bu alanda kırılması zor bir rekora imza attı. En iyi kadın oyuncu alanında adaylardan bir tanesi Songül Öden olsa da Songül Öden, ödülünü alamadı.

En İyi Kadın Oyuncu Ödülünde Songül Öden ödül Alamadı

En iyi kadını ödülünü alan isim Esra Selen Bilgin oldu. En iyi erkek oyuncu ödülünü alan isim ise Menderes Samancılar oldu. Tören sonrasında basın ile bir araya gelen ünlü oyuncu, özellikle Babamın Kanatları adlı filmi çok beğendiğini ve böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bugüne kadar kötü projelerde yer aldığını açık bir şekilde ifade eden Menderes Samancılar, bundan sonraki süreç içerisinde senaryoları çok iyi inceleyeceğini ve mutlaka iyi, başarılı olacak projelerde yer alacağını söyledi.

Gecenin yıldızlarından birisi olarak gösterilen Songül Öden ise tören sonrasında herhangi bir açıklama yapmadı ve mekanı terketti. Gecede ödül alan önemli yapımlar ve isimler ise şöyle oldu;

En İyi İlk Film Ödülü – Toz Bezi

En İyi Fantastik sinema – Kötü Kedi Şerafettin

En İyi Belgesel Film Ödülü – Bağlar

En İyi Kurgu Ödülü – Adam Isenberg ve Yorgos Mavropsaridis

En İyi Film Müziği Ödülü – Bajar

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü – Musab Ekici

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü – Kübra Kip

En İyi Yabancı Film – Carol

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler