Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen Ameliyat Oldu

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen Ameliyat Oldu

Yeliz Yeşilmen Ameliyat Oldu.Son günlerde sağlık problemleri ile zorlu bir süreçten geçen şarkıcı Yeliz Yeşilmen sağlık durumunu anlattı. Koltuk altında oluşan bir kist nedeniyle ameliyat olduğu öğrenilen Yeliz Yeşilmen, özellikle sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda tüm sevenlerini durumu hakkında bilgiler verdi. Uzun süreden beri koltuk altında oluşan kist için tedavi gördüğü öğrenilen Yeliz Yeşilmen’in ameliyat kararının alınmasının ardından bıçak altına yattığı ve ameliyatının sorunsuz bir şekilde tamamlandığı öğrenildi.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Mesajını Hayırlı cumalar diyerek başlayan ünlü şarkıcı namaz öncesinde ameliyat öncesinde namazını kıldığını ve bol bol dua ettiğini söyledi. hayatında beş büyük ameliyat geçirdiğini ve hepsinde yanında Kuranı Kerim bulundurduğunu söyleyen Yeliz Yeşilmen, yeni girdiği ameliyat için de benzer uyarılar yaptığını ve ameliyat boyunca Kur’an’ın yanında kalmasını sağladığını söyledi.

Özellikle narkozu fazla alınması nedeniyle kendine gelmekten zorlandığını söyleyen şarkıcı, şu anda sadece ağrılarının olduğunu ve durumunun iyiye gittiğini söyledi. Şarkıcı yaptığı açıklamalarda özellikle herkesle bu durumu paylaşmak istediğini söylerken, özellikle inancını ön plana çıkardı.

Sürekli ibadet ettiğine ve her yerde Kuranı Kerim taşıdığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, yaptığı açıklamalar ile birlikte sosyal medyada da oldukça dikkat çekti. Yeliz Yeşilmen’in paylaşımları farklı kişiler tarafından beğenilirken pek çok seveni, ünlü isme gönderdiği mesajlar ile ona zorlu gününde destek verdi. Yeliz Yeşilmen’in tedavilerinin devam edeceği belirtilirken ameliyatın başarılı geçmesi ile birlikte sorunun bulunmadığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler