Ana SayfaÜnlülerBeren Saat Yeni Dizi Projesiyle Geliyor!

İlgili Postlar

Beren Saat Yeni Dizi Projesiyle Geliyor!

Bu yıl ekranlarda görünmeyen Beren Saat yeni dizi projesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile bir araya gelen ve bu buluşma sonrasında farklı iddiaların yer aldığı konularla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

Beren Saat Yeni Dizi Projesi Anne Olacak!

Yapılan açıklamalarda Beren Saat’in yeni dizi projesi ile piyasaya yeniden giriş yapacağı açıklanırken, İlker Kaleli ile dizi yerine film projesinin yapılacağı belirtildi. Bu bakımdan geçtiğimiz günlerde İlker Kaleli ile dizi projesine başlayacağı yönündeki haberler de asılsız çıktı. Fakat Beren Saat’in İlker Kaleli ile ortak bir projede yer alacak olması ve bunun sinemada yayınlanacak olması da sevenler de oldukça beklenti yaratmış durumda.

Son dönemlerin en popüler erkek oyuncularından birisi olan İlker Kaleli’nin Beren Saat ile yer alacağı filmin konusu şu an için bilinmiyor. Beren Saat hakkında paylaşılan son bilgilerde film projesinin yanı sıra yeni bir diziye de başlayacağı belirtilirken yeni dizinin Woman adlı dizinin Türkçeye uyarlanmış hali olacağı belirtildi.

Dizinin başrollerinde yer alacak Beren Saat’in dışında hangi oyuncuların dizide oynayacağı net bir şekilde bilinmiyor. Fakat önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili detayların paylaşılması bekleniyor. Dizide eşini kaybeden bir karakteri canlandıracak olan başarılı oyuncu iki çocuğuyla yalnız mücadele etmeye çalışan bir kadını oynayacak. Bugüne kadar zengin rollerde görmeye alıştığımız Beren Saat yeni projesi ile birlikte çok farklı bir karakter ile ekranlara gelecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler