Ana SayfaÜnlülerPuma’nın Yeni Yüzü Neslihan Atagül

İlgili Postlar

Puma’nın Yeni Yüzü Neslihan Atagül

Son dönemlerin gözde oyuncularından olan Neslihan Atagül Puma’nın yeni yüzü oldu. Özellikle bu yıl sokak modasına yönelik önemli çalışmalar yapan Puma, başarılı oyuncu ile sponsorluk anlaşması imzalarken çalışmalara başlandı.

Neslihan Atagül Doğulu ile işbirliğine giden Puma bu yeni çalışmasıyla şimdiden dikkat çekerken yapılan çalışmaların bir bölüm basına sunuldu. Yapılan paylaşımlarda Neslihan Atagül’ün oldukça iddialı olduğu gözden kaçmazken projenin Neslihan Atagül ile çekilmesi pek çok kişinin de dikkatini çekti.

Neslihan Atagül İle Puma’nın Yeni Koleksiyonu Tanıtılacak!

İlkbahar-yaz 2017 koleksiyonunun tanıtıldığı yeni çalışmalarda özellikle Puma’nın renkli ve hareketli parçalar ile yeni sezonda satışa çıkacağı görüldü. Yeni sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklamalar yapan Neslihan Atagül özellikle Puma’nın kendi giyim zevkiyle de uyduğunu ve çekimlerin bu bakımdan oldukça rahat bir şekilde geçtiğini söyledi.

Çekimlerde sadece kendisi olduğunu ve hissettiği gibi görünmeye çalıştığını söyleyen başarılı oyuncu, özellikle son dönemlerde giyim tarzıyla da mercek altında tutuluyor. Puma’nın yeni koleksiyonunda çok güzel parçalarını olacağı ifade edilirken özellikle Suede Heart modeli dikkat çekti.

369 TL fiyatıyla satılacak olan ürün tüm PUMA mağazaları ve seçkin satış noktalarından satın alınabilecek. Özel parçaları ile yüksek etiket fiyatı üzerinden satışa çıkacak olan Puma’nın bu yıl oldukça konuşulması bekleniyor. Özellikle çekimlerinin tamamlanması ve fotoğrafların paylaşılmasının ardından sosyal medyada oldukça dikkat çeken Puma, sadece çekimlerdeki kıyafetler ile dahi merak edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler