Ana SayfaÜnlülerŞenay Akay " Tacize Uğradım , Darp Edildim "

İlgili Postlar

Şenay Akay ” Tacize Uğradım , Darp Edildim “

Güzel Manken Şenay Akay,  taciz davası açtığı iki eski yapımcısı hakkında ifade verdi , “Beni kapattıkları odada altı erkek vardı , tacize uğradım, küfür etti ” diyerek korku dolu anları anlattı.

TACİZE UĞRADIM, KÜFÜR ETTİ”

Ünlü manken Şenay Akay ile bir dönem sunuculuğunu yaptığı programın yapımcıları arasında çıkan  dava sürüyor. Geçtiğimiz günlerde görülen davada mahkeme ünlü mankenin ifadelerini dinledi. Akay, olayı şöyle anlattı: “A.S. kendisini darp ettiğimi söylüyor ama bu mümkün değil. Ben tacize uğradım, küfür etti” açıklamasında bulundu Şenay Akay " Tacize Uğradım , Darp Edildim "

ŞENAY AKAY: 6 ERKEĞİN BULUNDUĞU ODAYA KAPATTILAR

Şenay Akay, şöyle devam etti: “Para yüzünden tartıştığım yapım ekibinden T.S. kapıyı kilitledi. Bana küfür etti. Kardeşi ise beni dudağımdan öpmeye kalktı, ardından darp etti. Ben altı erkeğin bulunduğu bir odadaydım. Orada bir erkeği darp etmem mümkün değil. Psikolojim bozuldu.” sözleriyle güzel mankenin hala olayın etkisinden çıkmadığı anlaşıldı.

Şenay Akay " Tacize Uğradım , Darp Edildim "

DAVA KARŞILIKLI OLARAK AÇILDI

Şenay Akay’ın iddialarına göre parasını alamadığını söylediği zaman kendisininprogramın yapımcıları olan iki kardeş Tarafından bir odaya kapatıldığı, darp edildiği, cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Bunun üzerine kendisine yapılanları affetmeyen Şenay Akay mahkemeye giderek yapımcı kardeşler tarafından ‘darp, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, cinsel istismar’ gibi suçlardan dolayı dava açtı. Kardeşler hakkında 7 yıldan 15 yıla kadar hapis istemi düşünülürken kendisini öpmek istediği için tırnaklarını geçiren Şenay Akay’a ise basit adam yaralama suçundan 3 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
Şenay Akay " Tacize Uğradım , Darp Edildim "

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler