Ana SayfaDünyaSakallı kadın Conchita Wurst'dan bomba açıklama: "Asla kadın olmak istemiyorum"

İlgili Postlar

Sakallı kadın Conchita Wurst’dan bomba açıklama: “Asla kadın olmak istemiyorum”

Tüm dünyada “Sakallı kadın” olarak ünlenen Conchita Wurst, sakallı kadın imajından artık sıkıldığını ancak, yine de asla kadın olmak istemediğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

2014 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’na katılarak Avusturya’yı temsil eden ve birinci seçilen Conchita Wurst, bomba gibi açıklamalarda bulundu. Çok yakında ikinci albümünü piyasaya çıkarmaya hazırlanan Wurst, sakallı kadın imajı ile herkesi şoke etmiş ve tüm dünyaya “Sakallı kadın” olarak nam salmıştı.

Sakallarından çok sıkıldı

Albüm öncesi açıklama yapan 29 yaşındaki genç şarkıcı, artık sakallı kadın görünümünden çok sıkıldığını ancak, yine de asla kadın olmak istemediğini açıkladı.

Herkes istediği gibi yaşama hakkına sahip olmalı

Sakallı görünümü ile uzun süre çok konuşulan isimler arasında yer alan Conchita Wurst, yaptığı açıklamada “Amacım sansasyon yaratmak değil. Kadın erkek fark etmez. Herkes istediği gibi yaşama hakkına sahip olmalı.” diye konuşmuştu.

Wurst, bir gazeteye verdiği röportajda hem yeni albümünü hem de özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sakallı kadın Wurst, Sakallı kadın imajından artık çok sıkıldığını, bu görünümünü öldürerek yen bir imaj yaratmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti ve “Asla kadın olmak istemiyorum.” diyerek kadın olmayı düşünmediğinin altını çizdi.

Sakallı kadın Conchita Wurst, şimdi nasıl bir imaj ile ortaya çıkacağı konusunda merak uyandırdı.

Dünyada Camiada Drag Queen yani, kadın kıyafetleri giyip insanları eğlendiren kişi olarak ünlenen Sakallı kadın, şimdi ikinci albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler