Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya, Barış Arduç'la birlikte rol almak istediğini açıkladı

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Barış Arduç’la birlikte rol almak istediğini açıkladı

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kanal D’nin iddialı dizisi Vatanım Sensin’i başarılı bulduğunun altını çizdi ve Barış Arduç ile birlikte bir dizide rol almak istediğini açıkladı. Sarıkaya, “Barış Arduç ile de bir dizide oynamak isterim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Kendisi gibi oyuncu olan Kerem Bursin ile aşk yaşayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, reklam yüzü olduğu şampuan markasının tanıtımına katıldı. Başarılı oyuncu, habercilerle sohbet etti.

Serenay Sarıkaya, iyi bir proje için saçlarını kazıtabileceğini belirtti. Diziler hakkında konuşan güzel oyuncu, Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Vatanım Sensin ile ilgili de konuştu ve “Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’in ekibi harika. Beğeniyle takip ediyorum.  Barış Arduç ile de bir dizide oynamak isterim.” dedi.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in rol aldığı dizinin sıkı bir takipçisi olduğunun altını çizen Serenay Sarıkaya, oyunculuk konusunda da kendi adına bir sınırı olmadığını açıkladı.

Serenay Sarıkaya, kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Kerem Bursin ile uzun zamandır aşk yaşıyor. Çift, bir süre önce birlikte bir projede yer almışlardı. Bir kot markasının reklam yüzü olan iki oyuncu, firmanın kararı ile projeden Kerem Bursin’in çıkarılması ile işte yollarını ayırdılar. Kerem Bursin’in yerine, İlker Kaleli getirilmişti. Başarılı oyuncu Kerem Bursin, şu sıralar ATV ekranlarında yeni başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek isimli dizide rol alıyor.

Serenay Sarıkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler