Ana SayfaYaşamModaMelisa Şenolsun Maybelline New York'un Türkiye’deki Marka Yüzü Oldu

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun Maybelline New York’un Türkiye’deki Marka Yüzü Oldu

Hayatımıza 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile girip daha sonrasında Kiralık Aşk dizisinde Sude karakteri ile tamamen alıştığımız Melisa Şenolsun kariyerini emin adımlarla ilerletiyor.
Melisa Şenolsun Maybelline New York'un Türkiye’deki Marka Yüzü Oldu Günümüzde Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde başrol oynayan Melisa Şenolsun, Maybelline New York’un Türkiye’deki marka yüzü oldu! Dünyaca ünlü güzellerle birlikte Maybelline New York Roof Party’e katılan Melise Şenolsun güzelliği ile gözlerine üzerine çekmeyi başardı. Organizasyonda Adriana Lima, Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Emily DiDonato gibi birbirinden güzel dünyaca ünlü isimlerle birlikteydi.

TRENDLERİ TAKİP EDİYORUM


Güzel oyuncu, “Kendini güzel görmek isteyen herkes gibi makyaj yapmaktan hoşlanıyor ve trendleri takip ediyorum. Bu anlamda yeniliklere açık biri olduğumu belirtebilirim. Maybelline New York ile de yenilikler ve sürprizlerle dolu bir yıl gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” diyerek heyecanını ortaya koydu. Etrafa saçtığı gülücüklerden çok mutlu olduğu görünen Şenolsun’un Maybelline New York ile gerçekleştireceği tüm projelerde sevinçle, büyük bir istek ile çalışacağı her halinden çok belli oluyor.
Melisa Şenolsun Maybelline New York'un Türkiye’deki Marka Yüzü OlduKullanı adı melisasenolsun ile kullandığı instagram hesabında Maybelline New York temalı birbirinden güzel ve merak uyandıran fotoğraflar paylaşan Melisa Şenolsun’un tarzına, makyajına ve güzelliğine diyecek hiçbir şey yok. Doğal güzelliğinin üzerine kattığı tüm artılarla farkını ortaya koyan Şenolsun’un Maybelline New York ile ortaya çıkaracağı projeleri merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler