Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Reis" filminin galası, Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününde yapıldı

İlgili Postlar

“Reis” filminin galası, Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününde yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan Reis filminin galası yapıldı. Filmin galası, Cumhurbaşkanının doğum gününde gerçekleştirildi. Reis filmi, 3 Mart günü izleyicisi ile buluşacak. Detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan, 3 mart günü izleyicilerle buluşmak için gün sayan Reis filminin galası, Cumhurbaşkanının doğum gününde yapıldı. Dün akşam 2 bin 500 kişinin katılımı ile Maslak Tim Center’da gerçekleşen gala, Erdoğan’a doğum günü sürprizi oldu.

Recep Tayyip Erdoğan’ın 63’üncü doğum gününde yapılan galaya Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Senem Kuyucuoğlu, Aynur Aydın, Meltem Miraloğlu dahil olmak üzere yaklaşık 2 bin 500 davetli katılım gösterdi.

Yapımcılığını Temel Kankıran’ın, yönetmenliğini ise Hüdaverdi Yavuz’un üstlendiği yaklaşık 30 milyon liraya mal olduğu söylenen filmde, Recep Tayyip Erdoğan rolünü Reha Beyoğlu, Emine Erdoğan rolünü de Özlem Balcı canlandırdı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir tane reisi vardır. O da  Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tüm dünyada ve  Avrupa’dan çok talep oldu” diye konuştu. Beyoğlu, “Özel eğitim aldınız mı?” sorusuna, “Ben zaten  Recep Tayyip Erdogan’ı yaşıyorum. Bana neyi soruyorsunuz?” diye yanıt verdi.

Emine Erdoğan’ın hayatını canlandıran oyuncu Özlem Balcı da, “Böyle bir projede yer almak benim için onur oldu. Teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim” diye konuştu.

Dün akşam galası yapılan Reis filmi, 3 Mart günü izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler