Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman ve Tuvana Türkay'ın Arasına Hülya Avşar Mı Girdi ?

İlgili Postlar

Rafet El Roman ve Tuvana Türkay’ın Arasına Hülya Avşar Mı Girdi ?

Tuvana Türkay ile söylemeyi  düşündüğü şarkıyı Hülya Avşar ile paylaşan Rafet El Roman, eski ortağı Türkay’ı sinirlendirmiş olacak ki . Tuvana Türkay, Rafet’i sosyal medyadan tamamen sildi.

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar ile ‘Sen Olmazsan’ şarkısında düet yapmıştı. Rafet El Roman’ın bu şarkıyı geçen aylarda oyuncu Tuvana Türkayile okuduğu, ancak aralarındaki sorunlar nedeniyle  işin askıya alındığı söyleniyordu. Çok beklemeden şarkısını Hülya Avşar ile paylaşan Rafet El Roman’ın Tuvana Türkay’ı sinirlendirdiği, bu sebeple sosyal medyadan engel yediği iddia edildi.

Rafet El Roman ve Tuvana Türkay'ın Arasına Hülya Avşar Mı Girdi ?

“ŞARKIYA EN ÇOK YAKIŞAN TUVANA” DEMİŞTİ 

Geçtiğimiz aylarda Rafet El Roman ve Tuvana Türkay ikilisinin çok iyi anlalştığı gözlemleniyordu hatta Rafet El Roman sosyal medya hesabından Tuvana Türkay’la olan samimi bir fotoğrafını paylaşmış “Sen Olmazsan’a en çok yakışan Tuvana…Benimle düete var mısın? sorunu sormuştu.  İkili arasında aşk dedikoduları dolaşrken, uyumlu bir iş ortaklığı da gözlerden kaçmıyordu. Ne olduysa her şey bir anda oldu ve aralarından  su sızmayan ikili arası açıldı.

Rafet El Roman ve Tuvana Türkay'ın Arasına Hülya Avşar Mı Girdi ?

ŞARKIYI HÜLYA KAPINCA TAKİPTEN ÇIKTI 

Geçtiğimiz gün Hülya Avşar ile Rafet El Roman, Grand Tarabya otelinde şarkının klibini çekti. Rafet El Roman klip çekiminden  Hülya Aşar ile poz verdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından “Sen olmazsan” birlikte seslendirdiğimiz çok güzel bir şarkı ve klip sizleri bekliyor” notu ile  paylaştı.   Tuvana Türkayın  bu fotoğrafa sinirlendiği iddia edilirken, sosyal medyada Rafet El Roman ile bütün fotoğraflarını sildi. Ayrıca eski ortağını takip etmeyi de bıraktı.

Rafet El Roman ve Tuvana Türkay'ın Arasına Hülya Avşar Mı Girdi ?

Aralarından su sızmayan Rafet El Roman ve Tuvana Türkay ikilisinin arasına Hülya Avşar’ın girmiş olabileceği iddia edildi. Hülya Avşar, geçen günlerde “sen olmazsan” şarkısını seslendirirken çekindiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı

Rafet El Roman ve Tuvana Türkay'ın Arasına Hülya Avşar Mı Girdi ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler