Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu’nun feci düşüşü

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun feci düşüşü

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu dün gece İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Konser sırasında sahneyi sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen gence bırakırken, geri geri giderken dengesini kaybedip sahnedeki boşluğun içine düştü. Başta eşi ve konseri dinlemeye gelen hayranları büyük paniğe kapıldı. Olayın detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Sevenleri korku dolu anlar yaşadı.

Kenan Doğulu, İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konser esnasında sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen gence bırakırken, dengesini kaybedip sahnedeki boşluğun içine düştü. Konseri dinlemeye gelen hayranları korku dolu anlar yaşadı. Kenan Doğulu’yu düştüğü yerden çıkarmak için korumaları ve güvenlik ekipleri yardımına koştu. Ancak bütün bunlar yaşanırken Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat konseri sahne arkasından izliyordu. Kenan Doğulu’nun düştüğünü gören Beren Saat herkesten önce eşinin yardımına koştu.

Konsere hiçbir şey mani değil            

Yürekleri ağza getiren bu olayın ardından orkestra sustu ve kısa süreli bir sessizlik yaşandı. Sadece birkaç dakika sonra Kenan Doğulu düştüğü boşluktun: “İyiyim merak etmeyin” diye bağırdı. Ardından sahnedeki düştüğü boşluktan çıkan Doğulu konsere kaldığı yerden devam etti. Yaşanılan bu korkutucu olayla ünlü popçu Kenan Doğulu’nun müziğine hiçbir şeyin mani olamayacağını bir kere daha anladık. Hayranlarının alkışlı desteğiyle karşılaşan Doğulu unutulmayacak konserlerine bir yenisini daha ekledi.

Büyük panik yaşanan olayın ardından Kenan Doğulu’nun sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler