Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı’ya Göre Survivor’ın Şampiyonu Kim?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ya Göre Survivor’ın Şampiyonu Kim?

Dün akşam Survivor’ın şampiyonu için özel bir final gecesi yapılırken Şeyma Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Survivor’ın şampiyonu için farklı bir değerlendirme yaptı.

Özellikle Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ile kısa süre içerisinde gündeme gelen ve sosyal medya üzerinden de yoğun bir şekilde takip edilmeye başlanan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı tarafından da daha fazla ön planda tutulmaya başlandı. sezon boyunca gerçekleştirilen pek çok farklı etkinlikte yer alan Şeyma Subaşı böylece ekran önünde yer almayı başarırken, özellikle kızlarıyla da sık sık mutlu fotoğrafları sosyal medyada görüldü.

Final Sonrasında Survivor’ın Şampiyonu Mesajı Gönderdi

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen final bölümü ile birlikte Survivor’da 2017 sezonunun şampiyonu belirlenirken, konu ile ilgili Şeyma Subaşı farklı bir değerlendirme yaptı. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar özel bir not düşen Şeyma Subaşı benim şampiyonum diyerek Acun ılıcalı’yı gösterdi. Acun Ilıcalı ile olan bir fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı’nın yazdığı not ve paylaştığı fotoğraf kısa süre içerisinde dikkat çekti ve 200 bin beğenmeyi aştı.

Eylül Ayında Nikah Var!

Yoğun Survivor temposuna rağmen evlilik hazırlıkları yapan çift Survivor’ın sona ermesi ile birlikte bu hazırlıklarını hızlandıracak. Özellikle geçtiğimiz dönemlerde yapılan açıklamalar ile birlikte evlilik ile ilgili net tarihi paylaşan çift Eylül ayında nikah masasına oturmayı planlıyor. Survivor boyunca oldukça ön plana çıkan ve Türkiye’de yakından takip edilen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı ilişkisi ile sevenlerinden de destek görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler