Ana SayfaDedikoduEmre Altuğ Duymayan Kalmasın'da

İlgili Postlar

Emre Altuğ Duymayan Kalmasın’da

Şarkıcı Emre Altuğ, bugün Aramızda Kalmasın programına katıldı. Ünlü şarkıcı boşandığı eşi Çağla Şikel’le, kendi özel- iş hayatıyla ve çocuklarıyla ilgili soruları yanıtladı. Olayın detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Gündüz kuşağı programı Duymayan Kalmasın’ın bugünkü konuğu başarılı şarkıcı Emre Altuğ idi. Star Tv ekranlarında magazin olaylarının tartışıldığı programda bugün masaya Altuğ ve yaşadıkları yatırıldı. Duymayan Kalmasın’ın  sunuculuğunu üstlenen Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun Manken Çağla Şikel ile 7 yıllık evlilikleri ve bitişi hakkındaki sorulara Şarkıcı Altuğ kaçamak cevaplar verdi.

Büyük bir içtenlikle yanıtladı

Sunucu, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’ndan gelen: “7 yıl evli kaldıktan sonra2,5 yıl önce bitirdiğiniz evliliğinizi noktalanmasının sebebi neydi?” sorusunu büyük bir içtenlikle yanıtlayan Emre Altuğ, çocukları ve biten evliliğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Sözlerine sosyal medya hesabından kendisine mesaj atan ve onları barıştırma çabası içinde olanlara seslenerek başlayan Emre Altuğ, “Rica ediyorum bizi birleştirme çabanızdan vazgeçin” şeklinde seslendi. Çocuklarından dolayı bir ömür boyu görüşmek üzere ayrıldığını söyleyen Altuğ, biten evlilikleri için “Başta böyle bir düşüncemiz yoktu ancak hayat bizi böyle bir yere götürdü” şeklinde konuştu. Kendisine yöneltilen ‘Neden ayrıldınız?’ sorusunu Çağla Şıkel’den neden ayrıldığımı hatırlamıyorum şeklinde bir yanıtla geçiştirdi.

“İnşallah hayatına dürüst biri girer.

İki buçuk yıl önce yollarını ayırdığı Çağla Şikel hakkında sunucu Cengiz Semercioğlu’nun “Çağla’nın yeni bir ilişkiye başlaması seni nasıl hissettirecek?” sorusuna Emre Altuğ, “Çağla’nın Hayatına biri girerse de inşallah hayatına dürüst biri girer ve mutlu olurlar. Bu konuda ince eleyip sık dokuyacağına inanıyorum.” ifadeleriyle yanıt verdive ardından sorulan siz bir ilişkiye başlamayı düşünüyor musunuz sorusuna: “Yeniden bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum” cevabını verdiği dakikalarda geçmişten konuşmanın heyecanı ve geleceği anlatmanın umudu içerisindeydi.

“Fedakarlık değil seçim”

Duymayan Kalmasın’ın sunucusu Seren Serengil’in evlilik sürecinde kendini hep çocuklarına verdiğini düşünüyorum diyerek: “Bu yüzden de bir süre sonra işinden uzaklaşmanın yarattığı sıkıntı bence beraberliğinizin seyrini etkiledi.” şeklindeki yorumla karışık soruna şarkıcı Emre Altuğ hem cevap hem de o zaman ki durumunu anlatmak için; “Evlilik döneminde neredeyse dört beş sene hiçbir şey yapmadım.  Evet, biraz abarttığım doğrudur ama çocuğum olmasını çok istiyordum hatta rüyamda bile görüyordum. Ama bir yandan da kariyerimle ilgilenmediğim için hep kendimi sorumlu tuttum.” şeklinde bir açıklamada bulundu. Programın sonunda Emre Altuğ: “Bu yüzden de bunun bir fedakarlık olduğunu değil seçim olduğunu düşünüyorum.” İfadeleriyle anlattıklarını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler