Ana SayfaDedikoduKaya Çilingiroğlu’ ndan İtiraf Var

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu’ ndan İtiraf Var

Kaya Çilingiroğlu’ ndan İtiraf Var

Radyocu Adem Metan, Radyo Viva’da ağırladığı iş ve spor dünyasının ünlü ismi Kaya Çilingiroğlu ile önemli bir röportaja imza attı.

Kızı Zehra’ nın annesi boşandığı eşi Hülya Avşar ile ilgili soruları da açık yüreklilikle cevaplayan Çilingiroğlu, kendisiyle 2 gün bir araya geldiklerinde iyi anlaştıklarını ancak 3’üncü günü kovulmamak için kaçtığını söyledi.

Avşar ile ilk başlarda hiç ilgilenmediğini de belirten Çilingiroğlu, “O dönemler Türkiye Hülya Avşar diye, yıkılıyordu. Aslında beğendiğim bir kadın değildi. O zamanlar esmer hanımlardan hoşlanıyordum. Bir gün ofisteyken Hülya Avşar’ ı dinleyeyim, dedim. Sahnenin kenarında oturdum. Görünce, ‘bu bir ikon’ dedim. Bugüne kadar nasıl fark etmemişim?’ diye içimden geçirdim. İlk zaman telefonla konuştuğumuzda onu reddetmiştim. Beni kaldığı Çırağan Sarayı’ nda çay içmeye davet etti.  Ancak, ‘gelemem’ demiştim. ‘Bu ne diyor, diyerek şaşırmıştı. Daha sonra tanıştık ve evlendik. Çocuğum Zehra oldu. 20 yaşına girecek. İnşallah iç mimari okuyacak. Baskı yapmıyorum. İstiyorum ki, çocuk mutlu olsun” diye konuştu.

“BAŞARILI BİR SPOR YAŞAMIM VAR”

Kendisinin babasından dolayı da iyi bir spor yaşamına sahip olduğunu belirten Çilingiroğlu, “6 yaşından bu yana spor yapıyorum” dedi. Yüz kere milli sporcu olarak çalışarak hizmet ettiğini, İstanbulspor’da oynadığını, golf, tenis ve yüzmede 500 müsabakaya katıldığını, her zaman İlk 3’e girdiğini de anlatan Çilingiroğlu, “TRT’de yorum yapmak çok önemli. Spor adına ciddi bir misyon üstlenmiş. Reytingi düşünmüyor. Yorumculuk zor değil” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler