Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe Öldü Haberleri Yapanlara Şarkıcıdan Cevap Gecikmedi

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Öldü Haberleri Yapanlara Şarkıcıdan Cevap Gecikmedi

Yıldız Tilbe Öldü Haberleri Yapanlara Şarkıcıdan Cevap Gecikmedi

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin dün akşam saatlerinde evinde hap içmek suretiyle yaşamına son vermek istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İntihar iddiası, bazı yakınlarının Yıldız Tilbe’nin platonik aşkı fotoğrafçı Ali Eşitmez’i arayıp suçlamasıyla ortaya çıktı.

Ali Eşitmez’in olaydan haberdar olmadığı ve intihar olayı iddiası üzerine büyük bir şok yaşayarak çevresindekilere, “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dediği ileri sürüldü.

Fotoğrafçı Ali Eşitmez’in Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

ISRARLA TELEFONU AÇMIYOR

Yıldız Tilbe’nin sağlık durumuna yönelik kaygılar ise sürüyor. Çünkü sanatçı hiçbir şekilde telefonunu açmıyor. Basın mensupları sanatçının telefonuna ulaşmaya çalışsa da bunu başaramadı.

Magazin basını intihar iddiasının ardından sanatçının menajerini aradı. Menajer Haluk Şentürk, iddiaları birinci ağızdan düzeltmek yerine sosyal medya ve bazı internet siteleri üzerinden yalanlamayı tercih etti. Şentürk’ün yalanlamasının ardından Tilbe’ nin sosyal medya hesabından da art arda tweetler atıldı ve intihar iddiası sert bir dille yalanlandı.

Menajer Haluk Şentürk, basının  “Yıldız Hanım’ın intihar girişiminde bulunduğuna yönelik ciddi iddialar var. Bilgiye, güvenilir kaynaklardan ulaştık. Eğer doğru değilse hemen haberi düzeltelim. Yıldız Hanım’la görüşebiliriz. Ya da telefonla iyi olduğunu bildirsin” önerisini geri çevirdi. Şentürk, Sözcü’nün Tilbe’yle ilgili kesin bilgi alma çabalarına “Hukuksal çerçevede gerekeni yapacağız” karşılığını verdi. Saatler süren bu görüşmeler sırasında Yıldız Tilbe ısrarla telefonunu açmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler