Ana SayfaDedikoduZiynet Sali’ ye Ziyaretçi Akını

İlgili Postlar

Ziynet Sali’ ye Ziyaretçi Akını

Ziynet Sali’ ye Ziyaretçi Akını

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Sali son durumunu sosyal medya üzerinden paylaşınca şarkıcıya geçmiş olsun mesajları yağdı.

İngilizce albümü için yaz başında Londra’ ya giden şarkıcı Ziynet Sali dans eğitimi görmek üzere 5 ayrı uzmanın görev aldığı 3 aylık kamp programının temposuna ayak uyduramadı. Yoğun kamp programı Ziynet Sali’nin omuriliğini zedelemesine neden oldu. Geçtiğimiz Pazartesi günü ameliyat olan Sali son durumunu sosyal medya üzerinden paylaşınca şarkıcıya geçmiş olsun mesajları yağdı.

https://www.instagram.com/p/BZN2JYgh0uK/?taken-by=ziynetsali

Ziynet Sali “Doktorum ve tüm  ekibine, siz merak eden, mesaj yazan, arayan soran yanımda olan sevenlerime kalben teşekkür ederim, sağlıklı güzel günlerde görüşmek üzere. yola devam“ notunu Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Yıllardır aradığı aşkı bir türlü bulamayan şarkıcı Ziynet Sali, geçen günlerde Anthony Marshall’la görüntülenmişti.

Ziynet Sali, Anthony Marshall ile albüm hazırlığında olduğunu söyledi. “Londra’ da hazırladığım single’ ım için dünyada birçok ünlüyle işbirliği yapan Anthony Marshall ile çalışıyorum. Kendisi ile iş ve dostluk ilişkisinden başka bir yakınlığım yoktur. Nokta.”

Anthony Marshall, Britney Spears, Mariah Carey gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışan bir prodüktör.

‘ZİYNET SALİ’ NİN YENİ AŞKI EVLİ’ DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI

Ziynet Sali ve Anthony Marshall bir alışveriş merkezinde, iddialara göre, öpüşürken görülmüştü. Bu yüzden Anthony, Ziynet Sali’nin siyahi aşkı unvanını almıştı. Ancak Bülent Cankurt’ un öğrendiği bilgiye göre, Anthony Marshall evli ve üstelik iki de çocuğu var.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler