Ana SayfaDedikoduHilal Cebeci Soğuk Esprisiyle Nazilli Halkını Çok Kızdırdı

İlgili Postlar

Hilal Cebeci Soğuk Esprisiyle Nazilli Halkını Çok Kızdırdı

Şarkıcı Hilal Cebeci geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı ‘Nazilli’ ile ilgili garip benzetmesi ve yakıştırması yüzünden, Nazillili vatandaşların büyük tepkisini aldı.

Pop müziğin seksi şarkıcılarından Cebeci; geçtiğimiz gün twitter hesabı üzerinden, Aydın’ın güzel ilçesi Nazilli’nin halkıyla ilgili garip benzetmeli ve biraz kötüleme içeren, soğuk bir espri paylaştı. Paylaştığı espri ise Nazillili takipçiler ve vatandaşları ayağa kaldırdı.

Hilal Cebeci Nazilli’ye “Nazili” Benzetmesi Yaptı!

Türk pop müziğinin tanınmış isimlerinden Hilal Cebeci’nin, sosyal medyada Nazilli ilçesine ‘Nazili’ benzetmesi yapan soğuk esprili paylaşımı, takipçilerini çok sinirlendirdi. Paylaşımında ise “Zamanında Naziler Almanya’dan kaçarak Nazilli’ye yerleşmiştir kesin bilgi” şeklinde espri yaptığını sansa da takipçiler tarafından topa tutuldu.

Cebeci; “Gündeme Gelmek İçin İlçemizi Kötülemesin!”

Şarkıcı Cebeci’nin bu paylaşımı ilçede yaşayan vatandaşlar ve takipçileri tarafından tepkili cevaplara yol açtı. Nazillili vatandaşlar; “Hilal Cebeci gündeme gelmek için ilçemizin adını kötülemesin. Nazilli’nin Nazilerle ne ilgisi var. Biz efe torunuyuz” diyerek Cebeci’ye sert çıkış yaptılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler