Ana SayfaDedikoduGülşen, Hadise ve Demet Akalın'dan dev buluşma! Hande Yener'e karşı ittifak

İlgili Postlar

Gülşen, Hadise ve Demet Akalın’dan dev buluşma! Hande Yener’e karşı ittifak

Müzik dünyasının iddialı isimleri Gülşen, Hadise ve Demet Akalın, birlikte yemek yedi. Öğle yemeğinde bir araya gelen dev isimler, bu buluşmayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Detaylar haberimizde…

Pop müziğin bir birinden iddialı isimleri Demet Akalın, Hadise ve Gülşen, öğle yemeğinde bir araya geldi. Buluşmalarını sosyal medya hesaplarından sevenleri ile paylaşan üç dev isim, bir proje için bir araya geldiklerinin mesajını verdi.

Öğle yemeği yiyen üç şarkıcı, buluşmalarını fotoğraflandırdı. Hadise, arkadaşları ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı sosyal medya hesabından “Bu yazı sallar mıyız?” notu ile paylaştı.

Gülşen ise, paylaşımına “Devler buluşması” notunu ekledi.

Hadise’nin, Demet Akalın ve Gülşen’i yaz aylarında işlettiği ve ablasına ait olan Bodrum’daki beach club’ta sahne almalarında ikna ettiği söyleniyor.

Gülşen, Demet Akalın ve Hadise’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf, kısa sürede yüz binden fazla beğeni aldı.

Üç dev ismin, birlikte yemek yemesi, samimi fotoğraflar çekilerek sosyal medya üzerinden paylaşması ve yaz ayları için plan yaptıklarının öğrenilmesi, Demet Akalın ile polemik yaşamış olan Hande Yener’e karşı bir ittifak kurdukları şeklinde değerlendirildi.

Her ikisi de çok ünlü birer pop şarkıcısı olan Demet Akalın ve Hande Yener, geçtiğimiz yıllarda sık sık polemik yaşayarak gündeme geliyorlardı. Bir ara barış imzalasalar da yine uzlaşamadılar. İki ismin arası bir türlü düzelmiyor.

Gülşen kimdir?

Hadise kimdir?

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler