Ana SayfaÜnlülerGizem Memiç'in Son Hali Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Gizem Memiç’in Son Hali Sosyal Medyayı Salladı

Survivor’a katıldıktan sonra Türkiye’nin dikkatini çeken isimlerden olan Gizem Memiç paylaştığı fotoğraflar ile oldukça dikkat çekiyor.

Özellikle son dönemlerde sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Gizem Memiç Yaptığı paylaşımları ile birlikte pek çok kişinin beğenisini kazanıyor. Gizem Memiç tarafından paylaşılan fotoğraflarda özellikle Survivor halinden çok uzak olduğu görülen güzel isim adadaki güzel görüntüsüyle dahi herkesi şaşırtmıştı.

Gizem Memiç Adadan Çok Farklı!

Ada şartları nedeniyle yüzünde sivilceler ve makyajsız bir şekilde ekranlara yansıtılan Gizem Memiç’in adadan döndükten sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafları ilk görenlerde büyük bir şaşkınlık yarattı. Zira ekran görüntüsü ile sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı görüntüler arasında büyük farkların olduğu yarışmacı bu bakımdan herkeste büyük bir ilgi uyandırdı.

Güzellik Kraliçesiydi

2010 yılında güzellik kredisi kraliçesi seçildikten sonra Türkiye’de gündem yaratan fakat kısa süre içerisinde gündemden düşen Gizem Meriç daha sonrasında Survivor ile büyük bir şöhret yakalama şansı elde etti.

Survivor sonrasında hala en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başaran Gizem Memiç şu anda pek çok farklı projenin de hedef isimlerinden birisi halinde. Güzelliği, düzgün fiziği ve konuşmasıyla dahi herkeste büyük bir hayranlık uyandıran güzel ismin, şu anda 162 bin takipçisi bulunuyor. Takipçileriyle sık sık görüşmeler yapan ve onların soruları yanıt veren Gizem Memiç böylece çoğu kişinin de dikkatini çekmeyi başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler