Ana SayfaÜnlülerFinale son 1 gün

İlgili Postlar

Finale son 1 gün

TV8 ekranlarında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bugün yarı final heyecanının yaşandığı Survivor Kıbrıs’ta canlı yayınla seyirci karşısına çıktı. Finale kalan yarışmacılar: Adem Kılıçcı, Ogeday Girişken, Serhat Akın. bu gece Survivor 2017’ye Serhat Akın veda etti.

Survivor 2017’de bu gece yarı final heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının bütün yarışmacıları arkadaşlarına destek vermek için Kıbrıstalardı. Yarı finale kalan oyuncula; gönüllüler takımından Ogeday Girişken, ünlüler takımından Adem Kılıçcı ve Serhat Akın’dı. Yarın yapılacak final oyununa çıkabilmek için üç yarışmacıda ter döktü. Program başladığında 3 oyuncunun da zorlu Survivor yaşamlarından hazırlanan VTR’leri ekranda izleyici ile buluştu. Ancak içlerinden birisi elendi. Acun Ilıcalı noterden gelen sonuçlara bakarak kaybeden ismi açıkladı. Elenen isim: Serhat Akın oldu.

Yarışmacıların düşünceleri

Yaşanılanları ve geceyi yarışmacılar ve Acun Ilıcalı birkaç cümleyle tasnif etti.

Adem Kılıçcı: “Herkesten Allah razı olsun, beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım.” Dedi.

Ogeday Girişken: “İlhan abiyle en son potaya girdiğimde ikimizden birisi gideceğinde çok fazla stres olmuştum, şuan daha büyüğünü yaşadım. Ancak yarın daha da büyüğünü ve fazlasını yaşayacağımdan eminim. Serhat abi güçlü yarışmacıydı onla yarışmaktan zevk aldım. Serhat abi veda etti. Ama bizden az oy aldığını düşünmüyorum çok mutluyum heyecandan konuşamıyorum teşekkürler.” Diyerek yaşadıklarını ve duygularını seyircilere aktardı.

Serhat Akın: “Survivor maceram buraya kadarmış. Her şey için teşekkür ediyorum. Beni destekleyen buraya kadar getiren sevenlere, seyircilere çok teşekkür ederim. Burada çok güzel kardeşlikler kazandım. 5 ay çok zorlu geçti, Başımdan bu süreçte ameliyat bile geçti. Yarın çocuklarımı göreceğim, eve gideceğim bu yüzden mutluyum. Böyle ayrılmak onur ve gurur verici. Acun abi sana ve ekibine teşekkür ediyorum. Güzel bir iz bıraktığımı düşünüyorum. ”sözleriyle ayrılmanın hüznünü ve durumunu açıkladı.

Acun Ilıcalı ise Serhat Akını yolcu ederken duygularını şu sözlerle ifade etti: “Burada iki yarışmacıyı çok önceden tanıyordum İlhan ve Serhat’ı. Ben Serhat’ı her zaman güler yüzle görmüştüm. Burada gerçek anlamda tanıdım. Serhat örnek bir sporcu olduğunu ispat ettin. Beraber olduğum için de çok mutluyum.” ve Serhat Akını yolcu etti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler