Ana SayfaÜnlülerEbru Şallının Çıplak Fotoğrafını Sansürsüz Paylaştı

İlgili Postlar

Ebru Şallının Çıplak Fotoğrafını Sansürsüz Paylaştı

Ebru Şallı‘ya Ait Olduğu İddia Edilen Çıplak Fotoğrafı Erol Köse Sansürsüz Paylaştı

Yapımcı Erol Köse, Ebru Şallının Çıplak Fotoğrafını kendi Instagram’ında sansürsüz şekilde paylaştı. Altına da çok ağır yorum yapan Köse paylaşımı kaldırdı.

Ünlü manken Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf magazin gündemine bomba gibi düştü. Yapımcı Erol Köse, Ebru Şallının Çıplak Fotoğrafını paylaşıp altına çok ağır bir yorum yaptı.

EROL KÖSE PAYLAŞIMINI ANINDA SİLDİ

Erol Köse, Ebru Şallının Çıplak Fotoğrafı , Şallı’ya ait olduğu iddia edilen bu paylaşımı yapar yapmaz kaldırdı.

İşte Erol Köse’nin o yorumu:

“Ebru Şallı, şalsız mı yakalandı! Yanlışlıkla bu çıplak fotosunu birine dm atayım derken Insta Story’ye koydu , sosyal medya yıkıldı ama Ebru yok ben o değilim dedi , İnstagram’ındaki diğer pozlardaki telefon kılıfı ile aynı olduğu saptandı vs özetle deliller şuan aleyhine… Bakalım neler olacak? Defalarca doğum yapan bir kadına göre gayet fit bir hanım, bence üzülmesin. Topless güneşlendi paparaziler çekti varsaysın ki bence üzülmedi… Bir teorim var; kendisi gündem için de yapmış olabilir. Olur mu olur itirazı olan sutyen mühürlü mü ona baksın, sonuç değişmez atı alan Instagramı geçti.”

Ebru Şallı kimdir?

Eski model olmasının yanı sıra oyuncu ve pilates eğiteni kimliği ile de başarılı olan Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisi olan Şallı, 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi’ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.

Şallı, Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi’de bir süre rol aldı. Harun Tan’la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Ebru Şallı, 1995 yılında yapılan Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. 1995 ile 2003 yılları arasındaki dönemde mankenlik, fotomodellik ve sunuculuk yaptı.

Pilates için egzersiz videosu hazırladı. 2006 Mayıs ayından itibaren TV 8 kanalında “Ebru’nun Mutfağı” adlı programı sundu. Beyaz TV’de “Ebruli” adlı programının sunuculuğunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler