Ana SayfaÜnlülerGamze Özçelik Kapandı , Görünce Çok Şaşıracaksınız

İlgili Postlar

Gamze Özçelik Kapandı , Görünce Çok Şaşıracaksınız

Gamze Özçelik Kapandı , Paylaştığı Tesettürlü Fotoğrafıyla Miraç Kandilini Kutladı

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik Kapandı , tesettürlü fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp, Miraç Kandili’ni kutlayıp, dua istedi.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik Kapandı , Instagram hesabından kandil paylaşımı yaptı. Paylaşımı gören hayranları küçük çapta bir şaşkınlık yaşadı.

TAKİPÇİLERİNDEN DUA İSTEDİ

Tesettürlü fotoğrafını paylaşan Özçelik, eklediği notla Miraç Kandilini kutlayıp takipçilerinden “Dua edin canlar. Çok istiyorum…” sözleriyle dua istedi.

İşte Özçelik’in paylaşımına eklediği not:

Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi Efendimiz, Ya ResulAllah… Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbım, yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun… (Dua edin canlar. Çok istiyorum.;) Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var.

 Gamze Özçelik Kimdir ?

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999’da Elite Model Look 4. sü, 2000’de Kanal D 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

2005 yılı içinde cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntüleri nedeniyle yıl içinde Google Türkiye’de en çok aranan isim olmuştur. Bu görüntülerin tecavüz olduğu adli tıp tarafından kanıtlanmış ve zanlı Gökhan Demirkol 10 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır. Mahkeme sonucunda 8 yıllık hapis cezasına mahkum olmuştur. Bu günlerinde ‘Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynamıştır. “Arka Sokaklar” isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırmaya devam etmektedir. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiş ve birçok özel gecenin sunumunu yapmıştır.

19 Haziran 2008 tarihinde oyuncu sevgilisi Uğur Pektaş ile Büyükada’da sade bir törenle evlenmiştir.
Seni Seviyorum adını taşıyan bir tiyatro oyununda oynamış olan Gamze Özçelik kariyerine Arka Sokaklar dizisinde devam etmiştir. Dizileri arasından Tatlı Hayat, Serseri ve Fatih adındaki diziler ile büyük ün toplamıştır. Sanatçı 2004 yapımı olan Hırsız Var adlı sinema filminde de oynamıştır. Ayrıyeten Buzdans adlı ve Türkstar adlı programlarda ise sunuculuk yaptığı bilinmektedir. Haziran 2008’de Uğur Pektaş ile evlenmiş olan Özçelik bu evlilikten Mehmet Pektaş’ı dünyaya getirmiştir. Sanatçıların evliliği ise 2011 yılında son bulmuştur.

2000 yılında Miss Türkey yarışmasında ikinci seçilmiştir. Sanatçının sadece bir hayır defilesinde podyuma çıktığı bilinmektedir ve Popstar isimli yarışmada da sunuculuk yapmıştır. Sanatçının asıl kendini göstermek istediği yer podyum değil televizyon programları ve dizilerdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler