Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Benim Adım Osman" ile Çılgın Sedat, Beyaz Perdeye İlk Adımını Attı!

İlgili Postlar

“Benim Adım Osman” ile Çılgın Sedat, Beyaz Perdeye İlk Adımını Attı!

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, Benim Adım Osman adlı sinema filmiyle hem yapımcı hem yönetmen hem de oyuncu olarak beyaz perdeye ilk adımını attı.

Geçtiğimiz sezon, Survivor yarışmasına katılarak adını geniş kitlelere duyuran Çılgın Sedat namı diğer Sedat Kapurtu; yapımcılığını, yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu kendisinin üstlendiği, komedi türü filmiyle hem kameraların karşısında hem de arkasında yer alacak. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İzmit’te başlanan filmin, oyuncu kadrosu da Çılgın Sedat gibi bir o kadar çılgın isimlerden oluşuyor.

“Benim Adım Osman” Filminde Kimler Rol Alıyor?

Komedi türündeki filmin başrollerini; Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan paylaşıyor. Diğer iddialı isimler arasında; Survivor ‘dan tanıdığımız Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti ve Nagihan Karadere’nin yanı sıra sosyal medya fenomeni Murat Övüç’te bulunuyor. Ayrıca filmin kadrosuna; Latif Doğan, Cengiz Kurtoğlu, Songül Karlı, Nur Ertürk, Murat Kurşun gibi sanatçılarla birlikte Coşkun Gögen (Tecavüzcü Coşkun), Kayhan Yıldızoğlu, Deniz Oral, Tayfun Sav, Çiğdem Tunç ve Fatih Mühürdar gibi usta oyuncular da eşlik ediyor.

Filmin Konusu Nasıl? Ne Zaman Vizyona Girecek?

Senaryosunu Banu Kaptanoğulları ve Atıf Ulusoy’un kaleme aldığı ‘Benim Adım Osman’ adlı komedi filminin konusu; hayatını köşe yazarı olmaya adamış Osman’ın (Çılgın Sedat), başından geçen olayları ve hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. Filmin vizyon tarihi henüz netleşmese de bu yıl içerisinde gösterime sunulması planlanıyor.

Çılgın Sedat’ın Hayalleri Gerçek Oldu!

Çekimlerine yeni başlanan film, Çılgın Sedat’ın ilk kez yönetmenlik, yapımcılık ve oyunculuğa adım attığı film olacak. Çılgın Sedat, filmle ilgili olarak; yıllardır böyle bir film yapmayı hayal ettiğini, şimdi ise gerçekleştiği için bambaşka ve çok özel bir duygu yaşadığını dile getirdi.

Sedat Kapurtu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler