Ana SayfaKimdirAli Ağaoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu Kimdir?

3 Mart 1954 tarihinde Trabzon’un Of ilçesinde doğan iş adamı renkli ve enerjik görüntüsüyle gündemde sık sık yer alıyor. Tanınmış müteahhitlerden olan babasının ölümünün ardından lise eğitimini yarıda bırakan Ağaoğlu, 1977 kendi adını verdiği Ağaoğlu Şirketler Grubunu kurdu. Bu tarih itibari ile kısa süre içerisinde sektörün tanınan ve güvenilen firmalarından birisi olmayı başaran Ali Ağaoğlu, iddialı projeleriyle de konut sektörüne damga vurmayı başardı.
Bugün Doğan Ünlüler

İnşaat Sektörüne İlk Adımlar

1981 yılından itibaren toplu konut yapımına başlayan iş adamı, özellikle 90’lı yılların sonralarına doğru My konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleri Türkiye’de faaliyete geçirdi. Daha çok İstanbul bölgesinde projeleri hayata geçiren Ağaoğlu, Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerine yoğunlaştı. Ağaoğlu servetiyle Türkiye’de ilk 10, dünyada ise yaklaşık ilk 500’e girmeyi başardı.

Beş çocuk babası olan Ağaoğlu’nun çocuklarının isimleri ise şöyle; Alican Ağaoğlu, Sena Ağaoğlu, Emre Ağaoğlu, Mertcan Ağaoğlu,  Ali Ege Ağaoğlu. Kısa süreli evlilikler yaşayan Ali Ağaoğlu, son olarak Duygu Su Gülpınar (2017) ile bir birliktelik yaşadığını duyurmuştu.

Popüler Olmayı Seviyor!

Milyarlık projelere imza atmasına karşın göz önünde olmayı seven Ali Ağaoğlu, reklam filmlerinde ünlü oyuncular ve tanınan yüzler yerine kendisi oynamayı tercih ediyor. Esprili kişiliğinin ön plana çıkarıldığı reklam filmleri dahi iş adamının konuşulmasını sağlıyor.

Araba galerisi ve zenginliği ile sık sık gündeme gelen Ali Ağaoğlu, gösterişi sevdiği gibi bu konuda oldukça açık sözlü olmasıyla tanınıyor.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler