Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok okunan haberleri 27 Ağustos - 2 Eylül 2018

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 27 Ağustos – 2 Eylül 2018

Geçen haftanın en çok okunan haberleri 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 Magazin dünyası geçtiğimiz hafta son derece hareketli günler geçirdi. Ünlüler dünyasında sular bir an olsun durulmadı. Hangi ünlü isim, hangi olay ile gündeme geldi? Hangi magazin haberi ‘en çok okunan’ oldu? 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 haftanın en çok okunan haberleri haberimizde…

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 20 – 26 Ağustos 2018

Okan Kurt’un Yerinde Olsam ‘Karımın Aklı Hala İbrahim’de mi?’ Diye Düşünürdüm!

Okan Kurt’un yerinde olsam ‘Karımın aklı hala İbrahim’de mi?’ diye düşünürdüm! Sosyal medya hesaplarından her paylaştıkları birbirlerine gönderme olarak değerlendirilen Demet Akalın ve Demet Şener, her zaman magazin basınının baş köşesinde oturuyor. Bu sefer Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt tarafından konuya değinen yazar Sevilay Yılmaz, çok önemli bir noktaya dikkat çekti.

Çocuklar Duymasın oyuncusu annesini son yolculuğuna uğurladı. Annesine son bakışı yürek dağladı

Çocuklar Duymasın oyuncusu annesini son yolculuğuna uğurladı. Annesine son bakışı yürek dağladı… Çocuklar Duymasın dizisi oyuncusu Alperen Khamis, vefat eden annesini son yolculuğuna uğurladı. Rol arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı genç oyuncunun annesine son bakışı, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Bahar Candan Üstsüz Fotoğrafı ile Olay Yarattı!

Bahar Candan üstsüz fotoğrafı ile olay yarattı! Stil ve moda yarışması ile ünlenen Bahar Candan, sosyal medya hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Bahar Candan’ın üstsüz fotoğrafı sosyal medyayı sallarken, çok sayıda beğeni aldı.

Vatan Şaşmaz’a Büyük Vefasızlık!

Vatan Şaşmaz’a Büyük Vefasızlık! Dün birinci ölüm yıl dönümü olan merhum oyuncu Vatan Şaşmaz, daha ilk yıldan büyük bir vefasızlık yaşadı. Vatan Şaşmaz’ın mezarı ölüm yıl dönümünde bomboş kaldı. Vatan Şaşmaz’ın mezarı neden boş kaldı? Vatan Şaşmaz’ın mezarını kimse ziyaret etmedi mi? Vatan Şaşmaz’a neden vefasızlık yapıldı?

Seren Serengil’den Bebek Sürprizi!

Ünlü Şarkıcı ve Programcı Seren Serengil ile eşi Şarkıcı Yaşar İpek bebek sahibi olmaya nihayet karar verdi. Seren Serengil Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tüp bebek tedavisine başladıklarını duyurdu.

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal’ın Hatalarını Yüzüne Vurdu!

Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal’ın Hatalarını Yüzüne Vurdu! Yeni sezona yeni bir format ile başlayan Zuhal Topal, ekran başındaki izleyicilerden nasıl tepkiler aldı? Onur Büyüktopçu’ya rakip olarak gösterilen Topal, bu yarışta geride mi kaldı?

Çocuklar Duymasın Oyuncularını Yıkan Ölüm Haberi!

Çocuklar Duymasın oyuncularını yıkan ölüm haberi! Çocuklar Duymasın isimli dizinin oyuncuları, aldıkları vefat haberi ile adeta yıkıldı. Dizinin sevilen karakterlerinden üzen haber geldi.

Seren Serengil’e Yılan Büyüsümü Yapıldı?

Yaşar İpek ile evliliği uzun süredir dillerden düşmeyen Seren Serengil sosyal medya profilinden, nazara maruz kaldığını ve evine yılan girdiğini söyledi. Seren Serengil, “Nazara ve büyüye inanmazdım ama artık inanmaya başladım” mesajıyla Bodrumdaki villasına giren yılanın fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy’u Savundu!

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy’u savundu! Geçtiğimiz günlerde zıpkınla büyük boy bir kılıç balığı vurduğu için eleştirilen Çagatay Ulusoy’a arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’dan destek geldi. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy’un avlandığı günü nasıl anlattı?

Şok gelişme: Hakan Sabancı, Aslı Enver’e aşık mı oldu?

Şok gelişme: Hakan Sabancı, Aslı Enver’e aşık mı oldu? Flaş iddia, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Çapkınlık haberleri ile gündeme gelen Hakan Sabancı’nın, Murat Boz ile ismi anılan Aslı Enver’e aşık olduğu iddia edildi. Hakan Sabancı, Aslı Enver’e mi aşık oldu? Çapkın Sabancı, aşka mı düştü? Aslı Enver bu duruma ne dedi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler