Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın Oyuncularını Yıkan Ölüm Haberi!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Oyuncularını Yıkan Ölüm Haberi!

Çocuklar Duymasın oyuncularını yıkan ölüm haberi! Çocuklar Duymasın isimli dizinin oyuncuları, aldıkları vefat haberi ile adeta yıkıldı. Dizinin sevilen karakterlerinden üzen haber geldi. Detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın kadrosundan yürek burkan ölüm haberi!

Alperen Khamis’in annesi vefat etti

Türkiye’nin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisi oyuncuları, vefat haberi ile sarsıldı. Diziye küçük yaşlarda katılan ve yıllardır Beton Orçun karakterine hayat veren genç oyuncu Alperen Khamis’in annesi hayatını kaybetti.

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

Anneannesini kaybetmişti

Alperen Khamis’in anneannesi ve annesi geçtiğimiz Haziran ayında trafik kazası geçirmişti. Kazanın ardından iki isim de hemen hastaneye kaldırılmıştı. Alperen Khamis’in anneannesi Zennure Aksu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Khamis’in anneannesinin vefat haberini set arkadaşlarından Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile duyurmuştu: “Ne yazık ki Alperen’imizin (Beton Orçun) anneannesi Zennure Aksu’yu elim bir trafik kazası sonucunda kaybettik. 20 Haziran Çarşamba günü öğle namazını müteakip merhumeyi Bursa Yıldırım Zümrütevler Camii’nde sonsuzluğa uğurlayacağız. Çok üzgünüz.”

Alperen Khamis kimdir?

Canımız Arkadaşımız Nilgün’e acil şifalar diliyoruz

Pınar Altuğ’un ardından aynı dizide rol alan Volkan Severcan da sosyal medya hesabından “Çok sevgili dostum Murat Aksu’nun annesi ve Alperen’imizin anneannesi Zennure Aksu’yu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Alperen’imizin annesi Canımız Arkadaşımız Nilgün’e acil şifalar diliyoruz… Dualarınızı eksik etmeyin ne olur…” paylaşımını yapmıştı.

Yaşam mücadelesine yenik düştü

Alperen Khamis’in aynı kazada ağır yaralanan ve aylardır hastanede yoğun bakımda tedavi gören annesi Nilgün Aksu, yaşam mücadelesine yenik düştü. Nülgün Aksu, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Alperen Khamis annesini son yolculuğuna uğurlayacak

Nilgün Aksu’nun cenazesinin, bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak aile mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

Çocuklar Duymasın dizisine Gönül karakterinin oğlu Beton Orçun karakterine hayat vermek için bebek oyuncu olarak katılan Alperen Khamis, uzun yıllardır yayınlanan dizide hala daha Beton Orçun karakteri ile rol alıyor. Khamis, önce anneannesi, sonra da annesinin acısı ile derinden sarsıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler