Ana SayfaKimdirAlperen Khamis Kimdir?

İlgili Postlar

Alperen Khamis Kimdir?

Alperen Khamis kimdir? Alperen Khamis nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Nasıl ünlü oldu? Hangi projelerde yer aldı? Alperen Khamis hakkında bilinen tüm bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte Alperen Khamis hakkındaki bilgiler…


Bugün Doğan Ünlüler

Alperen Khamis nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Alperen Khamis, 14 Temmuz 2003 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Lübnan asıllıdır. Annesi Nilgün Aksu’dur. Nilgün Aksu, 2018 Haziran ayında bir trafik kazası geçirdi. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Nilgün Aksu, aylarca yoğun  bakımda yaşam mücadelesi verdi. Ancak, 27 Ağustos günü hayatını kaybetti. Kaza anında, Alperen Khamis’in annesinin yanında anneannesi Zennure Aksu da vardı. Kazada yaralanan Zennure Aksu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Alperen Khamis, anneannesinin acısını henüz atlatamadan annesinin acısı ile yıkılmıştı. Alperen Khamis, şimdilerde lise eğitimine devam ediyor.

Alperen Khamis’in burcu nedir?

14 Temmuz günü dünyaya gelmiş olan Alperen Khamis’in burcu yengeçtir.

Alperen Khamis’in kariyeri

Alperen Khamis, henüz bebekken setlerde boy göstermeye başladı. Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven, dizi için bebek oyuncu arıyordu. Dizinin oyuncularından Zeyno Gönenç, arkadaşına teklif vermesi ile Alperen Khamis bebek oyuncu olarak setlere ilk adımını attı. Alperen Khamis, uzun yıllardır bebek oyuncu olarak girdiği dizi kadrosunda genç bir yetişkin olarak rol almaya devam ediyor. Alperen Khamis, Çocuklar Duymasın dizisi dışında da bazı projelerde rol aldı.

Alperen Khamis’in rol aldığı dizi ve filmler

Günce (Sinema Filmi, 2013)

Çocuklar Duymasın (6 Sezon, Orçun, 2002, 2010-2013, 2017, 2018)

Çocukluk Günleri (TV Dizisi, 2009)

Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (Rus Çocuk, Sinema Filmi, 2008)

Hatırla Sevgili (TV Dizisi, Mehmet Sinan Karayel, 2006)

En Son Babalar Duyar (Orçun, TV Dizisi, 2006)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler