Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz'a Büyük Vefasızlık!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’a Büyük Vefasızlık!

Vatan Şaşmaz’a Büyük Vefasızlık! Dün birinci ölüm yıl dönümü olan merhum oyuncu Vatan Şaşmaz, daha ilk yıldan büyük bir vefasızlık yaşadı. Vatan Şaşmaz’ın mezarı ölüm yıl dönümünde bomboş kaldı. Vatan Şaşmaz’ın mezarı neden boş kaldı? Vatan Şaşmaz’ın mezarını kimse ziyaret etmedi mi? Vatan Şaşmaz’a neden vefasızlık yapıldı? Detaylar haberimizde…

Vatan Şaşmaz 1. ölüm yıl dönümünde anıyoruz! Vatan Şaşmaz ne zaman, nasıl öldürüldü?

Vatan Şaşmaz’a vefasızlık

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yıl İstanbul Beşiktaş’daki bir otel odasında buluştuğu, bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. 27 Ağustos 2018 günü gerçekleşen acı olayda cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz’ın dün ölüm yıl dönümüydü.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Vatan Şaşmaz’ı ölüm yıl dönümünde yalnız bıraktılar

Vatan Şaşmaz’ın dün birinci ölüm yıl dönümüydü. Mezarı başında anma töreni düzenlenmesi beklenen Vatan Şaşmaz’a, büyük bir vefasızlık yapıldı. Vatan Şaşmaz’ın vefat haberi ile yıkılan sanat camiasından yakın dostları, Şaşmaz’ı ölüm yıl dönümünde mezarı başında ziyaret etmedi. Vatan Şaşmaz’ın mezarı, ölüm yıl dönümünde boş kaldı.

Vatan Şaşmaz cinayeti

Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yıl Beşiktaş’da bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker ile buluştu. Filiz Aker’in odasında buluşan ikilinin odaya girmesinden kısa bir süre sonra, silah sesleri yükseldi. Filiz Aker, önce Vatan Şaşmaz’a dört el sırtından ateş ederek öldürdü. Cinayetin ardından intihar eden Aker, aynı silahla kendini başından vurdu. Vatan Şaşmaz da, Filiz Aker de olay yerinde hayatını kaybetti.

Vatan Şaşmaz öldürüldüğü sırada eşi Yasemin Adalı dört aylık hamileydi. Adalı, geçtiğimiz Şubat ayında bebeğini dünyaya getirdi. Bebeğe, “Asil Vatan” ismi verildi. Baba olmayı çok isteyen Vatan Şaşmaz, öldürülmeden kısa bir süre önce “Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek.” şeklinde konuşmuştu. Baba olmayı bu kadar çok arzulayan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz, bebeğini kucağına alıp baba olma duygusunu tadamadan acı bir cinayete kurban gitti ve hayata gözlerini yumdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler