Ana SayfaDizilerAtv'den Yeni Dizi Bombası: Yıllar Sonra

İlgili Postlar

Atv’den Yeni Dizi Bombası: Yıllar Sonra

Atv’den yeni dizi bombası: Yıllar Sonra. Yeni yayın dönemine bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Atv, yeni dizisi Yıılar Sonra ile ekranlarda olacak. Oldukça merak edilen dizinin kadrosunda hangi ünlü oyuncular yer alıyor? Yıllar Sonra isimli dizi ne zaman ekranlarda olacak? Konusu nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Birce Akalay’dan Şok Sözler

Atv’den Yeni Dizi Bombası: Yıllar Sonra

Atv’den yeni dizi bombası: Yıllar Sonra. Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Atv’nin yeni sürprizi Yıllar Sonra dizisi oldu. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Yıllar Sonra dizisinin yönetmen koltğunda Feride Kaytan otururken, senaryosunu Esin Gök kaleme alıyor.

Cansel Elçin, kendinden 16 yaş küçük yeni aşkıyla mutluluk pozu verdi

Yıllar Sonra Dizisinin Konusu

Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer.” sloganı ile basına duyurulan Yıllar Sonra dizisinin konusu yaşanmış bir hikayeden alınmış. Senaristliğini Esin Gök’ün yaptığı dizide Alev çok güzel bir genç kızdır. Bu dönemin verdiği psikoloji ile yaptığı kaçamak hayatında da büyük bir değişikliğe neden olur. Adnan ile yaşadığı bu kaçamak ilişki sonrasında ailesi Alev’i yok sayar. Alev ailesinin kendine sırt dönmesini içerlerken bir taraftan da kendini ortada bırakan Adnan’a çok kızar. Yıllar sonra hem ailesinden hem de Adnandan intikam almak amacıyla onların karşısına çıkar.

Birce Akalay’dan itiraf: Evlenip evlenip boşanıyorum

Yıllar Sonra Dizisinin Çok Merak Edilen Dev Kadrosu

Açıklandığından beri yayın dönemine girmesi heyecanla beklenen Yıllar Sonra dizisinin oyuncu kadrosunu birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular oluşturuyor. Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yılmaz ve Ekin Mert Daymaz’ın baş rollerini paylaştığı dizi; şimdiden güçlü kadrosu ile fenomen dizilerden bir olmaya aday.

Birce Akalay kimdir?

Oldukça Dikkat Çekici Bir Slogana Sahip

Oldukça dikkat çekici “Bazı günahların cezasını önce masumlar çeker…Ve bazı günahların kefareti, bir ömür sürer.” sloganıyla yayın hayatına başlamaya hazırlanan dizinin ne zaman ekranlara geleceği henüz belli olmadı.

Geçtiğimiz sezon rol aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinde ki başarılı oyunculuğu ve duru güzelliği ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Birce Akalay, yeni rolü ile bir hayli merak uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler