Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay'dan itiraf: Evlenip evlenip boşanıyorum!

İlgili Postlar

Birce Akalay’dan itiraf: Evlenip evlenip boşanıyorum!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, evlilik sorusuna verdiği yanıtla şoke etti. Akalay, “Evlenip evlenip boşanıyorum” diyerek şaşkınlık yarattı. Detaylar haberimizde…

Birce Akalay gerçek bir iyilik meleği

Birce Akalay’dan ‘gerçek aşk’ yanıtı: Yanlış adres

Evliliklerinde yüzü gülmeyen Birce Akalay, Kıbrıs Lefke Üniversitesi’nde gerçekleşen bir söyleşiye katıldı. Akalay, öğrencilerin “Gerçek aşk bir kez mi yaşanır?” sorusu ile karşı karşıya kalınca ilk önce şoke oldu ve ne diyeceğini şaşırdı. Güzel oyuncunun soruya yanıtı; “Bunun cevabını vermeyeceğim, bilmiyorum. Çok yanlış birine soruyorsunuz. İki kere evlenmiş bir kadınım. Aşkın bir kere yaşandığına inansam neden iki defa evleneyim? Belki de hissettiğim şeyin aşk olduğunu düşünüyorum. Ama aslında yanıldığım için evlenip evlenip boşanıyorum. Onu da bilmiyorum. O yüzden yanlış adres.” diye yanıt verdi.

Birce Akalay kimdir?

Birce Akalay’ın ilk evliliği

Birce Akalay, 2011 yılında Yer Gök Aşk dizisinde birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti. Ancak, aradığı mutluluğu bulamayarak 2012 yılında boşanmıştı.

Murat Ünalmış Kimdir?

Birce Akalay’ın ikinci evliliği

Güzel oyuncu Birce Akalay, ikinci evliliğini ise yine aynı dizide rol aldığı Sarp Levendoğlu ile gerçekleştirmişti. Küçük Ağa dizisinin setinde tanışan çift, 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 2017 yılında da boşanmıştı.

Sarp Levendoğlu kimdir?

Ünlü oyuncu Birce Akalay, iki evliliğinde de mutlu olamadı. Şimdilerde, Can Tunalı ile aşk yaşıyor. Bu defa aradığı mutluluğu bulmayı bekliyor.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler